ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΑΛΕΞΑΚΗ – “ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ”

Αρκετά  χρόνια τώρα μας κρατά συντροφιά  στην Κρήτη με την υπέροχη φωνή της και το εκρηκτικό ταπεραμέντο της! Κάθε της συνεργασία ισοδυναμεί με την απόλυτη επιτυχία, ενώ κάθε της live εμφάνιση βρίσκει τον κόσμο παρόν να την αγαπά και να τραγουδάει μαζί της.

Ο λόγος για την ταλαντούχα Τζωρτζίνα Αλεξάκη και την δυναμική επιστροφή της με την ερωτική μπαλάντα με τίτλο << Δευτέρα Βράδυ>>, που ήρθε για να γεμίσει τις νύχτες μας!

Η τραγουδίστρια με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης, εμφάνισε έντονο ενδιαφέρον για τον χώρο της μουσικής από μικρή ηλικία, λαμβάνοντας μέρος σε πολλούς μουσικούς διαγωνισμούς, όπου πέρα από τα πρωτεία κέρδιζε συνεχώς τον θαυμασμό του κοινού της.

Στο ενεργητικό της μέτρα πολλές συνεργασίες μια από αυτές είναι και η δισκογραφική δουλειά με τον μεγάλο συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο.

Το 2017 την λατρέψαμε στην τηλεοπτική εκπομπή ‘The Voice’ στο πλευρό του Σάκη Ρουβά όπου φτάνοντας μέχρι τους ημιτελικούς, κάνει περήφανη την γενέτειρα της, η οποία ζητωκραυγάζει στο πλάι της.

Το 2019 μας τραγουδάει ‘Κλείνω Σ΄αγαπάω’ σε μουσική και στίχους του Αγαπημένου Χάρη  Γαλανού.

Φέτος επιστρέφει σε στίχους της Ιφιγένειας Κίκη και μουσική του Γιάννη Φούσκα, σε μία μπαλάντα που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Δευτέρα Βράδυ λοιπόν… μία μπαλάντα που χτυπά κόκκινο στην ψυχή του κόσμου και θα μείνει σίγουρα  ανεξίτηλη!

Το νέο της τραγούδι «Δευτέρα Βράδυ το ακούτε στο youtube και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες!

The post ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΑΛΕΞΑΚΗ – “ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ” first appeared on music.net.cy.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ