Πέθανε η θεία Πόλι των Peaky Blinders, Έλεν Μακκρόρι, μετά από μαχη με τον καρκίνο

Η Έλεν Μακρόρι, η ηθοποιός που έδωσε ζωή στην Θεία Πόλι, την αρχηγό της διαβόητης συμμορίας των Peaky Blinders, στην ομώνυμη σειρά, έφυγε από την ζωή.
Σε ηλικία μόλις 52 ετών η βρετανίδα ηθοποιός νικήθηκε μετά από μία “ηρωική” μάχη με τον καρκίνο, όπως ανακοίνωσε στο twitter ο σύζυγός της επίσης ηθοποιός Ντάμιαν Λιούις.

«Βρίσκομαι στην πολύ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω πως μετά από μία ηρωική μάχη με τον καρκίνο, η μοναδική, όμορφη γυναίκα Έλεν Μακρόρι, έφυγε από την ζωή ήρεμα στο σπίτι μας, περιτριγυρισμένη από ένα κύμα αγάπης από συγγενείς και φίλους. Πέθανε όπως έζησε, ατρόμητη. Θεέ μου πόσο την αγαπήσαμε και πόσο τυχεροί ήμασταν που υπήρξε στην ζωή μας. Έλαμψε τόσο πολύ. Πέτα τώρα μικρή μου στον αέρα και σε ευχαριστώ».

Η Έλεν Μακρόρι πέρα από την τηλεόραση είχε μακρά πορεία τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο, έχοντας συμμετοχή και σε τρεις ταινίες του Χάρι Πότερ.

Για την προσφορά της στις βρετανικές τέχνες τιμήθηκε το 2017 με το μετάλλιο του Τάγματος της Βρετανικής αυτοκρατορίας.

Η Έλεν Μακρόρι παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια δεν έχανε στιγμή το χιούμορ της.

Η ίδια και ο σύζυγός της ασχολούνταν ενεργά με την καταπολέμηση του ανθρώπινου πόνου έχοντας σημαντικό φιλανθρωπικό έργο… Από την αρχή της πανδημίας το ζευγάρι συγκέντρωνε χρήματα για να στηρίξει το εθνικό σύστημα υγείας στην Μεγάλη Βρετανία.

H Έλεν Μακρόρι ήταν μητέρα δύο παιδιών της Μανόν και του Γκιούλιβερ ηλικίας 14 και 13 ετών.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ