Ο Κεχαγιάς δεν έχει σχέση με την Δανέζη μετά το τέλος του Big Brother – Ο καθένας κάνει τη ζωή του

Όσο ήταν και οι δυο στο σπίτι του Big Brother είχαν έρθει αρκετά κοντά. Τα πλάνα της Σοφίας Δανέζη και του Δημήτρη Κεχαγιά αρκετές φορές είχαν σχολιαστεί στις πρωινές εκπομπές με τα σχόλια να αναφέρουν πως τα δυο νεαρά παιδιά, μετά το τέλος του Big Brother θα γινόντουσαν ζευγάρι.

Το Big Brother τελείωσε αλλά ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη δεν έγιναν ζευγάρι, αντίθετα, ο κάθε ένας κάνει τη ζωή του.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open «Ευτυχείτε» και εξήγησε γιατί δεν εμφανίστηκε στην συγκέντρωση για τα γενέθλια της Σοφίας Δανέζη που έγινε πριν λίγες μέρες.

«Γιατί να πάω στην έκπληξη; Κάναμε παρέα, τα παιδιά να περνάνε καλά και ο καθένας κάνει τη ζωή του. Το έχω αφήσει πίσω γιατί δεν υπάρχει και τίποτα άλλο ούτως ή άλλως. Ό,τι είχαμε μοιραστεί, ότ,ι είχαμε κουβεντιάσει μένει εκεί και ο καθένας κάνει τη ζωή του» είπε.

Βέβαια, ο Δημήτρης Κεχαγιάς είχε και ένα παράπονο να κάνει για τον Ανδρέα Μικρούτσικο καθώς όπως είπε ο παρουσιαστής του είχε τάξει να πιουν ένα καφέ κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραδέχτηκε ότι όντως του χρωστάει έναν καφέ και του υποσχέθηκε ότι θα τον πιουν όταν εμβολιαστεί.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ