Κυψέλη: Η ΕΛ.ΑΣ ταυτοποίησε τον DJ του κορονοπάρτι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

Στην ταυτοποίηση του DJ που φαίνεται να παίζει μουσική στο κορoνοπάρτι το οποίο στήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κυψέλης, που χειρίζονται την υπόθεση, εντόπισαν τον άνδρα που έπαιζε μουσική στο πάρτι και έστησε στην πλατεία ολόκληρο επαγγελματικό εξοπλισμό με κονσόλες και ηχεία.

Πρόκειται για έναν 55χρονο, κάτοικο βορείων προαστίων και επαγγελματία DJ. Οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει δικογραφία και κατά αγνώστων για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αθηνών και αμέσως μετά θα διαταχθεί προκαταρκτική θα κληθεί για κατάθεση ο DJ, όπου θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με τους διοργανωτές του κορωνοπάρτι, οι οποίοι όταν ταυτοποιηθούν θα συμπεριληφθούν στην δικογραφία.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., σε κάθε ανάλογη περίπτωση θα σχηματίζεται αυτεπάγγελτα δικογραφία με σκοπό την ταυτοποίηση των διοργανωτών.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ