Κιμ Καρντάσιαν, η πιο περιζήτητη εργένισσα: Τη φλερτάρουν δισεκατομμυριούχοι και γαλαζοαίματοι

Η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να κερδίζει επάξια τον τίτλο της πιο περιζήτητης δισεκατομμυριούχου εργένισσας μετά τον χωρισμό της από τον Κάνιε Γουέστ.

Πηγή του περιβάλλοντός της δήλωσε στη New York Post ότι τη φλερτάρει η αφρόκρεμα του τζετ σετ.

«Άνθρωποι την πολιορκούν μέσω κοινών γνωστών και ανθρώπων που έχουν συνεργαστεί, ώστε να βγει με τους πάντες, από μέλη βασιλικών οικογενειών και ηθοποιούς πρώτης γραμμής μέχρι αθλητές και δισεκατομμυριούχους γενικούς διευθυντές».

   Μπορεί όμως να σφάζονται για τη 40χρονη Καρντάσιαν, πηγές ωστόσο που μίλησαν στην εφημερίδα αποκάλυψαν πως εκείνη «δεν ψάχνει σύντροφο επί του παρόντος. Δεν θέλει να μπει σε βεβιασμένη σχέση, κρατά ωστόσο ανοιχτό το μυαλό της».

Η New York Post αποκαλύπτει από πηγή του περιβάλλοντος Γουέστ ότι εκείνος θέλει τώρα σχέση με καλλιτέχνιδα για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του. Ενώ εκείνη θέλει ό,τι της συμβεί, να της συμβεί «φυσικά», αν και υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που ψάχνει.

   «Οι πιο σημαντικές ποιότητες για εκείνη είναι κάποιος που εκτιμά την αξία της οικογένειας, είναι υποστηρικτικός, αστείος, ρομαντικός, χαίρεται με τα απλά πράγματα και είναι δουλευταράς», λέει η πηγή, «αλλά πρωτίστως κάποιος που βάζει πρώτα την οικογένεια, καθώς εκείνη είναι μητέρα 4 παιδιών».

Η Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον 41χρονο ράπερ τον Φεβρουάριο.

https://www.newsbeast.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ