Θάνος Καληώρας: Αν είσαι κάθαρμα στη ζωή σου, δεν μπορείς να είσαι ιερό τέρας στη σκηνή

Καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη ήταν σήμερα ο Θάνος Καληώρας.

 Ο ίδιος μεταξύ άλλων, απάντησε για το ελληνικό metoo, αλλά και για τα… ιερά τέρατα που λέμε, τονίζοντας πως «δεν γίνεται να είσαι κάθαρμα στη ζωή σου και ιερό τέρας στη σκηνή».

Όταν άκουσα κάποια πράγματα για κάποιους ανθρώπους έπεσα από τα σύννεφα. Αυτό που έχει γίνει έχει τελείως διαφορετική σημασία από αυτά που μπορεί να συμβαίνουν σε οποιαδήποτε δουλειά. Είναι ένα θλιβερό φαινόμενο αυτό που έγινε, να καταδυναστεύουν νέους ανθρώπους με όνειρα, με φιλοδοξίες, με αγάπη γι’ αυτό που πάνε να υπηρετήσουν και να υπάρχουν μερικοί άνθρωποι και πιστεύω ότι είναι κι άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν συμπεριφερθεί κατά αυτόν τον τρόπο. Για μένα είναι εγκληματικό, αυτή η αρρώστια, αυτή η αλαζονεία που υπάρχει στο θέατρο πρέπει να τελειώσει», είπε αρχικά ο Θάνος Καληώρας.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το θέατρο το οποίο εδώ και σχεδόν έναν χρόνο παραμένει κλειστό εξαιτίας της πανδημίας.

«Περνάμε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο, τα θέατρα παραμένουν κλειστά, ευελπιστούμε να αλλάξει η κατάσταση με το εμβόλιο. Πάρα πολύς κόσμος του πολιτισμού είναι τελείως απενεργοποιημένος».

Ο Θάνος Καληώρας πρωταγωνιστεί στο σήριαλ «Αγγελική» που προβάλλεται στον Alpha και δηλώνει πανευτυχής για αυτήν τη δουλειά.

«Είμαι πανευτυχής στο σήριαλ. Ήταν ιδιαίτερη η χαρά όταν με φωνάξαν και έχω να πω τα καλύτερα όσον αφορά το θέμα της παραγωγής».

Ο ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συνεργάτες του, αλλά και για την κόρη του στο σήριαλ, Νάντια Μπουλέ, της οποίας την εγκυμοσύνη έμαθε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Τρελάθηκα όταν έμαθα ότι ήταν κανονικά έγκυος. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που γνώρισα τη Νάντια. Υπάρχουν πάρα πολύ ταλαντούχα πλάσματα, η σκυτάλη έχει περάσει πλέον στους νέους ηθοποιούς. Είναι παρήγορο για το θέατρο γιατί έχει συνέχεια».

Ενθαρρυντικό είναι και το γεγονός ότι πλέον η μυθοπλασία μπαίνει ξανά στην τηλεόραση με πολλές καινούργιες σειρές.

«Είναι πολύ παρήγορο για εμάς γιατί δουλεύουν εκατοντάδες άνθρωποι. Και στο MEGA γίνονται καταπληκτικές δουλειές».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός είπε ότι τείνει να προγραμματίζει τα πράγματα για να μην έρχεται προ εκπλήξεων.

«Είμαι εγκρατής γι’ αυτό είμαι και άνετος αυτήν την στιγμή».

Δήλωσε ερωτευμένος με τη σύντροφό του, λέγοντας πως δεν τον ενοχλούν τα όποια σχόλια γίνονται για τη διαφορά ηλικίας τους.

«Εφόσον υπάρχει η αγάπη, για μένα δεν μετράει πάντα το ηλικιακό».

«Είμαι πανευτυχής», είπε ο Θάνος Καληώρας για την εγγονή του, η οποία είναι δυόμιση ετών και έχει πάρει το όνομα της γιαγιάς της, Τζέσυς Παπουτσή.

Περνάει πολλή ώρα με την εγγονή αλλά και τον γιο του, στον οποίο έχει αδυναμία.

«Είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ