Βασίλισσα Ελισάβετ: Η γλυκιά χειρονομία που ο Πρίγκιπας Φίλιππος έκανε κάθε χρόνο στα γενέθλιά της

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Φίλιππος, ήταν παντρεμένοι για πάνω από 73 χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, έκανε μερικές πολύ ρομαντικές χειρονομίες στη σύζυγό του, όχι μόνο στα γενέθλιά της.

 Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην Montreal Gazeete το 1976, ο Πρίγκιπας Φίλιππος, τοποθετούσε στο δίσκο του πρωινού γεύματος της Βασίλισσας Ελισάβετ, ένα λουλούδι, ειδικά για τα γενέθλιά της. 

Το άρθρο που γράφτηκε πριν 45 χρόνια, δημοσίευσε η Victoria Arbiter στον Τwitter και λέει: “Στο πρωινό των γενεθλίων της, η Βασίλισσα Ελισάβετ, θα βρει ένα λουλούδι στο δίσκο της, μια κίνηση που ο σύζυγός της δεν ξεχνά ποτέ. Θα υπάρξουν δώρα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας-τους γιους της, Πρίγκιπα Charles, κληρονόμο του θρόνου και τον Πρίγκιπα Ανδρέα καθώς και τον Edward, την Πριγκίπισσα Αnna, τη σύζυγο του καπετάνιου, Mark Phillips και την μητέρα της Βασίλισσας Ελισάβετ. Θα γίνει ένα οικογενειακό γεύμα.”

Το συγκεκριμένο άρθρο, δημοσιεύθηκε για τα 50α γενέθλια της Ελισάβετ και δίνει μια σπάνια πληροφορία, σχετικά με τη σχέση της ίδιας με τον Πρίγκιπα Φίλιππο. Φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που στα γενέθλιά της, η Βασίλισσα, δεν θα βρει το λουλούδι στον δίσκο της, από τον αγαπημένο της σύζυγο.

 Η μονάρχης, έκανε μια δήλωση για τα 95α γενέθλιά της, ευχαριστώντας το κοινό για τις όμορφες ευχές τους.

“Για τα 95α γενέθλιά μου, έχω λάβει πολλά μηνύματα με ευχές, τα οποία εκτιμώ πολύ. Ενώ ως οικογένεια βρισκόμαστε σε μια πολύ λυπηρή στιγμή, μου δίνει μεγάλη ηρεμία ο φόρος τιμής που αποτίνετε στο σύζυγό μου. Η οικογένειά μου και εγώ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη και την ευγένεια που μας δείχνετε. Είμαστε βαθιά συγκινημένοι και συνεχίζουμε να θυμόμαστε το ότι ο Φίλιππος είχε μεγάλη επιρροή στον κόσμο, σε αμέτρητους ανθρώπους στην πορεία της ζωής του”.

Hello



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ