Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το κορίτσι του Τροχού της Τύχης κόλλησε κορονοϊό

Θετική στον κορονοϊό είναι η Βάλια Χατζηθεοδώρου και η ίδια το γνωστοποίησε μέσω των Instastories της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Το κορίτσι του «Τροχού της Τύχης» του Star Channel ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε πως η απουσία της από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν θα προκαλέσει πρόβλημα στην προβολή των επεισοδίων του παιχνιδιού.

«Γειά σας παιδιά, καλημέρα. Ελπίζω να είστε καλύτερα από εμείς. Δυστυχώς έχουμε βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Τώρα είμαστε καλά, είμαστε καλύτερα. Αναρρώνουμε για κάποιες ημέρες ακόμα στο σπίτι.

Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα που μας στέλνετε. Θέλω να σας πω ότι καταλαβαίνω την κούραση όλων μας αυτό το χρόνο. Θέλει μεγάλη προσοχή.

Να σας πω πως για τον “Τροχό” έχουμε ολοκαίνουργια επεισόδια, είναι μαγνητοσκοπημένα καιρό πριν. Αυτά να προσέχετε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Υπενθυμίζεται πως η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι η σύντροφος του frontman του συγκροτήματος, Alcatrash, Πέτρου Πυλαρινού, ο οποίος είναι σε καραντίνα, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας που συμμετέχει στο «Καλό μεσημεράκι».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ