Αυστηροί έλεγχοι παντού – Πυρετώδεις ετοιμασίες για το άνοιγμα της εστίασης

Αυστηροί έλεγχοι θα γίνονται παντού κατά την διάρκεια των επόμενων ημερών και μέχρι το μεγάλο άνοιγμα της 14ης Μαΐου για να τηρηθούν τα μέτρα.
Το Πάσχα είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν θα ταξιδέψει κανείς και μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι στα διόδια προκειμένου να αποθαρρυνθούν όσοι θα προσπαθήσουν να καταστρατηγήσουν τα μέτρα.

«ΜΠΛΟΚΟ» ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κλείσιμο διοδίων σε Ελευσίνα και Αφίδνες

Κλείσιμο παραδρόμων Εθνικών Οδών

Περιπολίες έξω από ναούς

Έλεγχος σε πλατείες

Σε ετοιμότητα ολόκληρη η ΕΛ.ΑΣ.

Έλεγχοι πραγματοποιούνται ήδη σε όλα τα σημεία παραγωγής, εμπορίας και διακίνησης τροφίμων, αλλά και σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών όπως τα κομμωτήρια και θα ενταθούν μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα.

Μετράει και ξαναμετράει και το αποτέλεσμα λέει ένα πράγμα. Το ταμείον θα είναι μείον και τώρα που θα ανοίξει η εστίαση σε ανοιχτό χώρο.

Την ίδια ώρα στα καφέ στο μαγαζί του Χαράλαμπου Τσατσαρώνη οι μεζούρες έχουν πάρει φωτιά, το άνοιγμα της εστίασης στις 3 Μαΐου με μέτρα προβληματίζει και τον Σπύρο Λεβεντόπουλο. Μέσα στις γιορτές και τις αργίες και αυτός βλέπει δύσκολο το άνοιγμα

Ο ίδιος θα πει πως αντικειμενικά είναι δύσκολο να ανοίξουν τα μαγαζιά. Κάποιοι ίσως το αναβάλουν. Δεν υπάρχουν και λεφτά θα συμφωνήσει ο συνάδελφος του

Ενώ τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά στα καταστήματα για την επανεκκίνηση ένας νέος βραχνάς έρχεται να προστεθεί. Είναι αυτός των σελφ τεστ που πλέον γίνονται ένα έξτρα κόστος. Για τον εργαζόμενο; Για τον εργοδότη; Θα φανεί. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πάντως πως μόνο το πρώτο τεστ θα χορηγείται δωρεάν.

Οι καταστηματάρχες πάντως έχουν σημαντικότερα κόστη όπως λένε να σκεφτούν. Οι ανακαινίσεις έχουν πάρει φωτιά

Και αυτά τα κόστη σε συνδυασμό με την κακή συγκυρία τώρα πια δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας.

Τώρα πια όσοι αντέξουν όπως έγινε…

Από την άλλη το άνοιγμα της εστιάσης σύμφωνα με πληροφορίες θα φέρει το τέλος των sms και την απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων κάτι που αναμένεται να τονώσει την κίνηση σε όλα τα καταστήματα.

Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι στα διόδια
Στα διόδια της Ελευσίνας βρέθηκε η κάμερα του MEGA. Οι αστυνομικοί της τροχαίας ελέγχουν όλους τους οδηγούς για το αν έχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να φύγουν από το λεκανοπέδιο. Τις επόμενες ημέρες θα μπει σε εφαρμογή το σχέδιο της αστυνομίας ώστε να αποφευχθούν οι μη απαραίτητες μετακινήσεις. Από αύριο οι έλεγχοι θα ενταθούν. Μπλόκα αναμένονται και πολλά χιλιόμετρα μακριά από τα διόδια.

Ανεβάζει ρολά η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους μετά από 6 μήνες
Ο κ. Χριστόφορος Πέσκιας, γνωστός ΣΕΦ, μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε για τις προετοιμασίες του ενόψει της επαναλειτουργίας της εστίασης.

Αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκύπτουν λόγω της Αργίας του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς που δεν επιτρέπουν την σωστή προετοιμασία.

mega.com

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ