Survivor: Επεισόδιο Άλεξ – Ηλία στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Σκηνικό καθημερινότητας φάινεται ότι αποτελούν πλέον οι εντάσεις στο Survivor, τόσο εντός των δύο ομάδων, όσο και μεταξύ Κόκκινων και Μπλε. Με εννέα ψήφους από την ομάδα του ο Τριαντάφυλλος είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας.

Απόψε οι Μπλε και οι Κόκκινοι μπαίνουν στο στίβο μάχης διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία. Ποιος θα καταφέρει να την εξασφαλίσει; Η αδιαθεσία του Γιώργου Κοψιδά γίνεται αφορμή για νέες εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες με πρωταγωνιστές τους Ηλία Μπόγδανο και Αλέξη Παππά.

Πόσο θα αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα στις ομάδες μετά το αποτέλεσμα του αποψινού στίβου μάχης; Στο σημερινό επεισόδιο, σύμφωνα με το τρέιλερ η Μαριάνθη και ο Αλέξης Παππάς, σχολιάζουν αρνητικά την απόφαση του Νίκου Κορόμι να μην δώσει φαγητό στον Τριαντάφυλλο, ενω ο ίδιος υπερασπίζεται την απόφαση του.

Ο Αλέξης Παππάς, προκαλεί ένταση και κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την ασυλία, με αφορμή την αδιαθεσία που ένιωσε ο Γιάννης Κοψιδάς, καθώς και παίκτες των μπλε άρχισαν να λένε ότι ζαλιζόνται.

Η στάση του Παππά εκνεύρισε τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος σε έντονο ύφος φαίνεται να λέει «γύρνα από την άλλη, άκουσες τι σου είπα» την ώρα που τον κρατούν οι συμπαίκτες του.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ