MasterChef 5: Ο λόγος που ο Πάνος Ράπτης αποχώρησε οικειοθελώς από τον διαγωνισμό

Ο Πάνος Ράπτης πάγωσε τους κριτές του ΜasterChef 5 και τους συμπαίκτες του με την απόφαση του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το διαγωνισμό.

«Θα ήθελα να δηλώσω την οικειοθελή αποχώρησή μου από τον διαγωνισμό» ανέφερε ο Πάνος το βράδυ της Δευτέρας και όλοι έστρεψαν το βλέμμα τους πάνω του.

«Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και ειδικά την κόκκινη ομάδα που με εμπιστεύτηκαν και μαγειρέψαμε όμορφα, ευχαριστώ πολύ και τους κριτές κι όλο το MasterChef. Ήταν κάτι πολύ όμορφο για εμένα και θα μείνει πραγματικά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους. Δηλώνω υπεύθυνα την οικειοθελή αποχώρησή μου», είπε απευθυνόμενος στους κριτές.

Ο Πάνος Ράπτης, το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Ο λόγος που αποχώρησα από το παιχνίδι είναι ότι μέσα μου δεν αισθανόμουν αυτό που αισθάνθηκα στην αρχή, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Επειδή δεν ήθελα να αλλοιωθεί η εικόνα μου και να αλλάξει ο χαρακτήρας μου, πήρα αυτή την απόφαση. Είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέζομαι», είπε αρχικά ο Πάνος Ράπτης.

Ο Πάνος Ράπτης πρόσθεσε επίσης: «Θεωρώ φίλους μου τον Ιωάννη και τον Διονύση. Όμως, ο χρόνος θα δείξει. Δεν ταίριαζα με όλα τα παιδιά του διαγωνισμού. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ και αποχώρησα. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου μέσα στον διαγωνισμό. Στην τελική τετράδα βλέπω τη Μαργαρίτα, τον Διονύση, τον Ιωάννη και τον Νίκο Σκορδάκη.

https://www.newsbeast.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ