La Casa de Papel: Στο κόκκινο η αγωνία. Πότε αναμένεται να προβληθεί η 5η σεζόν

Είναι αδιαμφισβήτητα μία σειρά φαινόμενο και το πρόγραμμα που έβαλε για τα καλά την ισπανική μυθοπλασία στον παγκόσμιο χάρτη. Η 5η και τελευταία σεζόν του La Casa De Papel θα επιστρέψει στο Netflix, «όχι νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο του 2021» όπως ανέφερε ο δημιουργός Άλεξ Πίνα.

Το ασταμάτητο La Casa De Papel, έρχεται σε λίγους μήνες και η αγωνία των φαν χτυπάει κόκκινο για το πως θα ολοκληρωθεί η μεγαλύτερη ληστεία καθώς η δήλωση του Πίνα μπορεί να μεταφραστεί και ως προβολή της σειράς ακόμα και τα Χριστούγεννα.

Η τελευταία σεζόν του La Casa de Papel, όπως αναφέρεται στην βρετανική εφημερίδα Express, αναμένεται να έχει συνολικά δέκα επεισόδια, δύο επεισόδια περισσότερα από τους προηγούμενους κύκλους. 
Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του Netflix για τον τελευταίο κύκλο, ο Πίνα είχε στείλει το δικό του μήνυμα: «Περάσαμε περίπου έναν χρόνο για να βρούμε πώς θα διαλύσουμε αυτή τη συμμορία. Πώς θα κολλήσουμε τον “καθηγητή” στα σχοινιά. Πώς θα οδηγηθούμε σε καταστάσεις για πολλούς χαρακτήρες που δεν θα είναι αναστρέψιμες. Το αποτέλεσμα είναι το πέμπτο μέρος του “La Casa De Papel”. Ο πόλεμος φτάνει σε ακραία και άγρια επίπεδα, αλλά πρόκειται επίσης για την πιο επική και συναρπαστική σεζόν», έγραψε.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ