Την πάτησαν οι συνάδερφοι. Για 3 γκλομπιές απολογούμαστε στο απλυταριό

Σάλο προκάλεσαν οι προκλητικές δηλώσεις του αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Θανάση Νταβούρα σχετικά με τα περιστατικά βίας στην Νέα Σμύρνη και τον άγριο ξυλοδαρμό του 29χρονου στην πλατεία της περιοχής με πτυσσόμενο γκλομπ από συνάδελφο του αστυνομικό.
Ο συνδικαλιστής αστυνομικός μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας  ανέφερε ότι για 3 γκλομπιές απολογούνται τώρα γονατιστοί.

Αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε λίγα 24ωρα μετά ο 28χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ από κουκουλοφόρους ο ίδιος είπε ότι ο ξυλοδαρμός του αστυνομικού ήταν οργανωμένος, όπως και αυτός του πολίτη στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μέρα μεσημέρι.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι το βίντεο με την επίθεση στον αστυνομικό το είδαμε από την αρχή ενώ ότι προηγήθηκε του ξυλοδαρμού του νεαρού στη Νεά Σμύρνη παραμένει ακόμα άγνωστο.

Ο ανθυπαστυνόμος που χτύπησε με το πτυσσόμενο γκλομπ τον 29χρονο έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ συνεχίζεται η Διοικητική Ερευνά και για τους υπόλοιπους αστυνομικούς που παρακολουθούσαν τον άγριο ξυλοδαρμό του πολίτη χωρίς να επέμβουν.

Τρία πρόσωπα στο μικροσκόπιο των αρχών
Συνεχίζονται οι έρευνες από την κρατική ασφάλεια για να εντοπιστούν τα άτομα που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Οι αρχές ταυτοποίησαν ακόμα 3 άτομα τα οποία είχαν διασυνδέσεις με τον οπαδικό αλλά και τον χώρο των αντεξουσιαστών.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ