Τζορτζ Μάικλ: Ένταλμα σύλληψης για τον πρώην εραστή του

Ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για τον πρώην εραστή του Τζορτζ Μάικλ, Φάντι Φαουάζ αφού δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο για τέταρτη φορά για να αντιμετωπίσει την κατηγορία ότι έσπασε την τζαμαρία σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς. Ο 44χρονος Φαουάζ δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο του Γουέστμινστερ και τον προηγούμενο μήνα με τον περιφερειακό δικαστή να εκδίδει ένταλμα για τη σύλληψή του.

Ο κομμωτής και σύντροφος του αστέρα της pop που πέθανε τα Χριστούγεννα του 2016, ζει στο Ίσλινγκτον, στο βόρειο Λονδίνο, κατηγορείται για αρκετές ζημιές που φέρεται να προκάλεσε. Φέρεται να έσπασε ένα τζάμι σε ινστιτούτο ομορφιάς, κοντά στην Όξφορντ Στριτ, αξίας 800 λιρών, στις 21 Δεκεμβρίου 2020, μόλις τέσσερις μέρες πριν από την τέταρτη επέτειο θανάτου του αγαπημένου του, Τζορτζ Μάικλ. Ο Φαουάζ δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο αρχές Ιανουαρίου, ενώ δεν εμφανίστηκε και στις 26 Ιανουαρίου. Ωστόσο, έγινε γνωστό ότι δεν είχε λάβει την κλήτευση. Αναμενόταν να παρουσιαστεί στις 9 Φεβρουαρίου, αλλά και πάλι δεν εμφανίστηκε αν και του είχε παραδοθεί η κλήτευση αυτήν τη φορά.

Ο Φαουάζ ήταν που είχε ανακαλύψει νεκρό τον Τζορτζ Μάικλ στο σπίτι του στο Όξφορντσαϊρ. Ο σταρ της βρετανικής μουσικής σκηνής ήταν 53 ετών και στη διαθήκη του δεν άφησε ούτε μία λίρα στον Φαουάζ από την περιουσία του των 96,7 εκατ. λιρών κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του τότε εραστή του.

Η οικογένεια του εκλιπόντα popstar μέσω νομικών διαδικασιών έβγαλε τον πρώην σύντροφο του Μάικλ από την έκταση, όπου διέμενε μετά τον θάνατο του Μάικλ, έως τον Αύγουστο του 2019 οπότε εκδιώχθηκε μένοντας άστεγος. Μάλιστα, αστυνομικοί τον είχαν συλλάβει όταν ο πρώην κομμωτής εντοπίστηκε να καταστρέφει την περιουσία για να εκδικηθεί τον πρώην εραστή του. Έκτοτε διέμενε σε ξενοδοχείο αντί 49 λιρών τη βραδιά ή σε ξενώνα αστέγων, ενώ κάποια στιγμή είχε μείνει άστεγος.

Ο Φάντι Φαουάζ από την Αυστραλία γνωρίστηκε με τον Τζορτζ Μάικλ το 2009 και έγιναν εραστές μετά τον χωρισμό του σταρ από τον Κένι Γκος. Η σχέση τους διήρκεσε έως τον θάνατο του Μάικλ τα Χριστούγεννα του 2016 αλλά ο καλλιτέχνης τον άφησε εκτός διαθήκης.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ