Σχεδόν Ενήλικες: Οριστική αυλαία απόψε το βράδυ

Αν και είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούσαν να το χαρακτηρίσουν ως μια πολύ αξιόλογη σειρά με αστείες ιστορίες, προκλήσεις και αναπάντεχες εξελίξεις φτάνει στο οριστικό της τέλος.

 Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει, δυστυχώς το τηλεοπτικό κοινό και να έχει την δυνατότητα για έναν δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Τι θα δούμε στο 12ο και τελευταίο επεισόδιο την Πέμπτη 25 Μαρτίου στις 23:00 στο MEGA.

Στο τελευταίο επεισόδιο, οι «Σχεδόν Ενήλικες» παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ο Δημοσθένης, που τελικά είναι ζωντανός, διαπραγματεύεται την ελευθερία των τριών αντρών.

 Η Νικόλ ενημερώνεται από τον διοικητή του τμήματος, για τις ενδείξεις που έχει η αστυνομία για την πιθανή ανάμιξή της στη δολοφονία του λογιστή, αλλά και για κάποιες κρυφές λεπτομέρειες για τη ζωή του Δημοσθένη. Λίγο μετά, με τη βοήθεια του πατέρα της Στέλλας, αφήνεται ελεύθερη.

Η Στέλλα μετά την αποτυχημένη συνέντευξη και αφού έχει αναζητήσει τον Αποστόλη μάταια στο μαγαζί όπου δεν εμφανίστηκε ποτέ, συναντά την Νικόλ που όμως ούτε εκείνη γνωρίζει που βρίσκονται. Παράλληλα, τα θέματα δουλειάς αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για την Δανάη αλλά και την Έλενα, που ψάχνει απεγνωσμένα για να ενημερώσει τον Θωμά για τις εξελίξεις.

Ο Θωμάς υπό την απειλή όπλου, τηλεφωνεί στην Νικόλ. Οι γυναίκες τις παρέας σπεύδουν να σώσουν τους άντρες. Πλέον είναι όλοι μαζί ενωμένοι, σε αυτή την ιστορία.

 
 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ