Σασμός: Η νέα ερωτική δραματική σειρά του Alpha – Από τη βεντέτα στη συμφιλίωση και τον έρωτα

Η νέα σειρά του Alpha με γυρίσματα στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα

Τι είναι ο Σασμός; Είναι το σιάξιμο, το φτιάξιμο. Μια βεντέτα διαρκεί και με κάποιο τρόπο πρέπει να τελειώσει. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι που μπορεί αυτό να συμβεί. Αλήθεια μπορεί να τελειώσει και με έρωτα; Αυτό είναι ένα ερώτημα, το οποίο θα απαντηθεί μέσα από τη σειρά του Alpha, «Σασμός», η οποία θα προβληθεί από την ερχόμενη σεζόν.

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, «Σασμός», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας, και παρουσιάζει την Κρήτη που ξέρει να συγχωρεί. Η βεντέτα μπορεί να αρχίζει και να τελειώνει και με την αγάπη και τον έρωτα, όπως υπογράμμισε ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή του.

Η νέα σειρά του Alpha θα γυριστεί σε φυσικό περιβάλλον στην Κρήτη – εκεί όπου χτίζονται οι βεντέτες, εκεί όπου τελειώνουν οι βεντέτες- και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Μυλοπόταμο, Ψηλορείτη και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος, με τις προδιαγραφές μιας κινηματογραφικής ταινίας.

Το σενάριο «χτίζεται» ήδη γιατί είναι διαφορετικές οι προϋποθέσεις για ένα σήριαλ από ένα μυθιστόρημα. Θα υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις και εκπλήξεις, οι οποίες θα αποκαλυφθούν …. Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife και δείτε το βίντεο

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ