Μάριος Αθανασίου: Η υπόθεση του Λιγνάδη είναι ένα κομμάτι ενός τεράστιου παζλ

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε καλεσμένος Μάριος Αθανασίου ο οποίος από την αρχή έχει ταχθεί στο πλευρό των θυμάτων και μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος από την Παρασκευή κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως.

«Κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με μια υπόθεση που μπορεί να ακούσει. Δεν υπάρχει πιθανότητα αν ο άνθρωπος που έχει υποστεί κάτι το θύμα δεν ακολουθήσει τη δικαστική οδό, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Καταρχήν δεν είμαι εκεί. Γιατί ακριβώς η σχέση δεν είναι ότι παίζαμε στο πάρκο, ήταν επαγγελματική σχέση με πολλές προεκτάσεις. Δεν είναι μόνο σε αυτό τον χώρο. Είναι ένα κοινωνικό θέμα, είναι βασικό.

Δικαιωμένος είμαι μόνο στην περίπτωση όταν οι υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους και παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Απλώς καταλαβαίνω ότι η υπόθεση του Λιγνάδη είναι ένα κομμάτι ενός τεράστιου παζλ. Τώρα χρειάζεται η περισσότερη δουλειά για να ανοίξει όλο αυτό. Αυτή ήταν η αντίθεσή μου στην κ. Μενδώνη. Το θέμα της Μενδώνη ήταν οι 15 μέρες που δεν κινήθηκαν γρήγορα. Στις 15 αυτές μέρες θα μπορούσαν να είχαν βρει πολύτιμα στοιχεία. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος καημός μου. Πού είναι αυτά τα στοιχεία;

Με πιάνουν άνθρωποι στον δρόμο και μου λένε περιστατικά που σου σηκώνεται η τρίχα. Νομίζω ότι πρέπει άμεσα να γίνει ένας φορέας. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τις δηλώσεις περί μέτριου ηθοποιού, μου φαίνεται αστείος ο άνθρωπος που τις εκφράζει. Γίνεται για να δημιουργήσεις μια εντύπωση συγκεκριμένη. Είναι χαζομάρα. Ούτε 1η Δημοτικού δεν κάνεις τέτοια λάθη. Έχω ζήσει καταστάσεις, έχω προσπαθήσει να προλάβω, μπορεί να έχω προκαλέσει. Έχω πιάσει έναν ηθοποιό που πήγε να βαρέσει κάποιον άλλον…», τόνισε ο Μάριος Αθανασίου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ