Γιώργος Μαρίνος: Το χτύπημα που έκανε συντρίμμια την ψυχή του

Οι φήμες για την κατάσταση του Γιώργου Μαρίνου οργιάζουν εδώ και χρόνια. Από τη μέρα που έφυγε από το «Σπίτι του Ηθοποιού» και στη συνέχεια από έναν οίκο ευγηρίας και -σύμφωνα με το πιο διαδεδομένο σενάριο- νοίκιασε ένα διαμέρισμα στην Αθήνα, τα ίχνη του χάθηκαν.

Καθόλου παράξενο, αν αναλογιστεί κανείς πως ενώ διεκδίκησε και κέρδισε το να στραφούν πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητα σε ό,τι αφορούσε την καλλιτεχνική του διαδρομή, προφύλαξε με κάθε κόστος τις λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής.

Έχοντας ζήσει ασυμβίβαστα, είναι πιθανό να επέλεξε απλά έναν έντιμο προσωπικό συμβιβασμό με τον απόλυτο σύντροφό του: τη μοναξιά του.

Η μοναξιά του καλλιτέχνη
Κάποτε, σε μια συνέντευξή του την εποχή που μεσουρανούσε, ρωτήθηκε με ποιον μοιράζεται το κρεβάτι του. Ίσως (για να μην αδικήσουμε κανέναν) το δημοσιογραφικό δαιμόνιο να πόνταρε πολλά σ’ αυτή την ερώτηση ελπίζοντας πως αυτός ο ακομπλεξάριστος άνθρωπος και καλλιτέχνης, θα έδινε «σπαρταριστές» λεπτομέρειες ή έστω αινιγματικές -ανοιχτές σε ερμηνείες- απαντήσεις αναφορικά με τη σεξουαλική του ζωή.

Εκείνος αποκρίθηκε με μια ανεπαίσθητη πικρία επιμελώς κρυμμένη πίσω από το χαμόγελο που βρισκόταν σχεδόν μόνιμα στα χείλη του. «Με τα σκυλιά μου», είπε και η κουβέντα σταμάτησε κάπου εκεί.

Προφανώς και δεν ήταν κάποιο συναίσθημα …

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ