Βίκυ Κάβουρα για Νίκο Κοκλώνη: Άλλα πράγματα πίστευα εγώ και άλλα ισχύουν

Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει επαγγελματικά λόγω της κατάστασης που επικρατεί.

“Είναι δύσκολα τα πράγματα επαγγελματικά. Φέτος πέρασα 3 φορές ψιλοκαταθλιψούλα. Προσεύχομαι. Με βοηθάει πολύ η προσευχή. Με ενοχλεί όταν κάποιος δεν ασπάζεται ότι πιστεύω στον θεό. Αυτή την περίοδο ξαναερωτεύομαι τη ζωή και τον εαυτό μου.

Πέρασα δύσκολα την προηγούμενη περίοδο με την δουλειά και με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίσαμε στην οικογένειά μου. Έφαγα πολλά χαστούκια φέτος και στη δουλειά και από φίλους που δεν με βοήθησαν ενώ θα μπορούσαν. Ίσα ίσα, το αντίθετο.”, ανέφερε.

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε εάν στους φίλους που αναφέρεται είναι και ο Νίκος Κοκλώνης και η ηθοποιός, απάντησε: “Δεν αναφέρομαι στον Νίκο ούτε στο Just. Το ότι έμεινα χωρίς δουλειά και ο Νίκος Κοκλώνης το ήξερε σε μία τόσο δύσκολη φάση για μένα, μπορεί και η πιο δύσκολη φάση της ζωής μου να ήταν αυτή, δείχνει ότι άλλα πράγματα πίστευα εγώ και άλλα ισχύουν”.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ