Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νικηφόρος κάνει κόλαση τη ζωή της Ασημίνας

Θα μας απασχολήσει πολύ η ιστορία του μικρού Σέργιου στις Άγριες Μέλισσες, καθώς οι εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια γύρω από αυτό το θέμα θα είναι σκληρές. Ο Νικηφόρος εξοντώνει την Ασημίνα με το ένα «χτύπημα» μετά το άλλο. Ο πόλεμος κορυφώνεται…

 Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας για να της διακόψει κάθε επαφή με το παιδί. Η Ασημίνα βυθίζεται στην απόλυτη απόγνωση. Εκεί θα παίξει καθοριστικό ρόλο η Μυρσίνη.

Βλέποντας πόσο πολύ στεναχωριέται ο μικρός Σέργιος, η Μυρσίνη παίρνει τον μικρό και τον πηγαίνει κρυφά στη μητέρα του, στο σπίτι των Σταμίρηδων, στις Άγριες Μέλισσες. Το μαθαίνει ο Νικηφόρος και κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία. Ακολουθεί κακός χαμός σε όλο το Διαφάνι.

Ο Νικηφόρος κερδίζει το πρώτο δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα. Αυτό βυθίζει τις τρεις αδελφές σε απόγνωση. Όλοι οι Σεβαστοί στρέφονται εναντίον του Νικηφόρου, στις Άγριες Μέλισσες, ακόμη και η Αγορίτσα. Ο μικρός Σέργιος αντιδρά πάρα πολύ άσχημα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ