Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος ζητά διαζύγιο από την Ασημίνα

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες αναμένεται να είναι και πάλι καταιγιστικές.

Η Ασημίνα θ’ αναγκαστεί να πει όλη την αλήθεια στον άντρα της σχετικά με το θάνατο του Σέργιου για να μπορέσει να αποφύγει τον εκβιασμό της μικρότερης αδελφής της. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, όμως, ο Νικηφόρος να φύγει από το Παρίσι και να της ζητήσει διαζύγιο. Η Ασημίνα βυθίζεται στην απόλυτη απόγνωση και η Μυρσίνη βλέποντας πόσο πολύ στεναχωριέται ο μικρός Σέργιος, παίρνει το παιδί και το πηγαίνει κρυφά στη μητέρα του, στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη.

Ο Νικηφόρος κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία και θα γίνει χαμός σε όλο το Διαφάνι. Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Νικηφόρος κερδίζει και το πρώτο δικαστήριο στα ασφαλιστικά μέτρα και αυτό δημιουργεί πολλές αντιδράσεις. Από την άλλη, ο Μπάμπης βρίσκει την ευκαιρία για να διεκδικήσει ξανά την καρδιά της Ασημίνας. Της ζητεί να κάνουν μία νέα αρχή. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», όμως, η Ασημίνα του απαντάει ότι το μυαλό της είναι μόνο στον μικρό Σέργιο.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (25/3)

Η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο πως πρέπει να επιστρέψουν στο χωριό. Εκείνος, όμως, είναι ανένδοτος και αποφασισμένος να μείνουν με το παιδί στο Παρίσι. Η κατάθεση της Ελένης φέρνει τους δικαστές μπροστά στις ευθύνες της Δικαιοσύνης. Ο Μελέτης ανησυχεί με την εμπλοκή δύο αντρών, στην υπόθεση της δολοφονίας του Θέμελη. Αποκαλύπτει την αλήθεια για τις επαγγελματικές τους σχέσεις στην Ανέτ, που βλέπει την κατάσταση να περιπλέκεται. 

Ο Σπανός, μετά τη σχετική έρευνα, καλεί τον Μελέτη και τον Κωνσταντή για ανάκριση. Η Δρόσω, σίγουρη πως η αδελφή της θα γυρίσει σύντομα πίσω, επιστρέφει με τον Κωνσταντή από το Παρίσι. Θα πει την αλήθεια στην Ελένη που απορεί για την αισιοδοξία της;

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ