Survivor – Όσα δεν είδατε χθες: Η επίθεση στη Μαριπόζα και οι μπιχτές Τραιντάφυλλου κατά Παππά

Επεισοδιακό ήταν το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, που περιλάμβανε και την αποχώρηση της Βαλέριας Χοψονίδου. Τα «πηγαδάκια» και το «θάψιμο» της Κρεμλίδου από τους άλλους μπλε και οι μπηχτές του Τριαντάφυλλου για τον Αλέξη Παππά.

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία της Βαλέριας Χοψονίδου στο Survivor καθώς μετά την τελευταία ψηφοφορία, όπου ήταν υποψήφια μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, το κοινό αποφάσισε πως αυτή έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, τόσο πριν όσο και μετά την αποχώρηση δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι λογομαχίες μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων, με αφορμή τον τρόπο που επέλεξαν να ψηφίσουν οι μπλε και να αναδείξουν τις υποψήφιες προς αποχώρηση.

Φαίνεται πως η δημιουργία υποομάδων έχει επηρεάσει το πως συμπεριφέρονται αρκετοί παίκτες του Survivor, με αποτέλεσμα στις τάξεις των μπλε να υπάρχουν πλέον εμφανή στρατόπεδα. Ένα από αυτά, μάλιστα, έχει ήδη βάλει «απέναντι» την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου αν κρίνουμε από τα «κομμένα» πλάνα του επεισοδίου που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Στην εκπομπή Love It, της Ιωάννας Μαλέσκου, προβλήθηκαν πλάνα που δεν είχαν συμπεριληφθεί στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor και σε αυτά αρκετοί παίκτες της μπλε ομάδας τα έβαλαν με τη γνωστή Instagrammer. Την ίδια στιγμή, δεν έλειψαν και οι «μπηχτές» από την κόκκινη ομάδα, συγκεκριμένα από τον Τριαντάφυλλο, προς τους μπλε και τον Αλέξη Παππά.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ