Στον τελικό του “The Voice of Greece” o Καλαματιανός Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος

Την πρόκρισή του στον τελικό του δημοφιλούς talent show “The Voice of Greece” κέρδισε ο νεαρός και ταλαντούχος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, ο δικός μας Κωνσταντίνος, καθώς κατάγεται από την Καλαμάτα.

Ο Κωνσταντίνος από την αρχή ξεχώρισε για το ταλέντο και την ερμηνεία του καταφέρνοντας να κερδίσει τους κριτές. Ο ίδιος επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και μετά από μια σειρά εμφανίσεων με θετικά σχόλια, έφτασε στον ημιτελικό του γνωστού show και από εχτές πλέον κρατά ένα από τα εισιτήρια για τον τελικό της επόμενης Παρασκευής.

Στον χτεσινό ημιτελικό επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι “Μη φύγεις τώρα” του Νίκου Οικονομόπουλου σε στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη και μουσική Ιορδάνη Παύλου. Για άλλη μια φορά εντυπωσίασε τους κριτές, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια για την λαϊκή του χροιά και την άνεση του στην σκηνή, αλλά και τον κόσμο , που του χάρισε απλόχερα μια θέση στον τελικό. 

Συνολικά δεκατέσσερις παίκτες κατάφεραν να προκριθούν στον μεγάλο ημιτελικό και από αυτούς μόνο οκτώ προκρίθηκαν στον τελικό. Και ένας από αυτούς είναι και ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος. Εκτός του Κωνσταντίνου την οκτάδα του τελικού συμπληρώνουν οι: 

-Ειρήνη Περικλέους – Η σκλάβα

-Αλεξάνδρα Σιετή – Somebody to love

-Λία Μίχου – Το μέτρημα

-Νίκος Νταλάκας – Το πάρτι

-Κατερίνα Μπαταλογιάννη – Δυό νύχτες / Αλοίμονο

-Κατερίνα Γεωργακοπούλου – Long train runnin’

-Αθηνά Βέρμη – Ποιός να συγκριθεί μαζί σου

Ραντεβού την ερχόμενη Παρασκευή στον μεγάλο τελικό στέλνοντας όλη μας την θετική ενέργεια στον Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο , για να αναδειχθεί νικητής.
Δείτε ΕΔΩ την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Δημητρακόπουλου στον χθεσινό ημιτελικό 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ