Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το “Εργαστήρι Αργυροχρυσοχοϊας Ιωάννης Κουβελάκης” και το Enter Media Group

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει. Έχεις επιλέξει τι δώρο θα κάνεις στην αγαπημένη σου;  Tο “Εργαστήρι Αργυροχρυσοχοϊας Ιωάννης Κουβελάκης” και το Enter Media Group (Έμφασις 91.8 fmLife fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV ) σου έχουν την λύση δίνοντας σου την ευκαιρία να διεκδικήσεις και να κερδίσεις ένα υπέροχο ασημένιο κόσμημα για τον λαιμό σε σχήμα καρδιάς στον Νέο Μεγάλο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, που θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου.

ΤΡΌΠΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ

-Τηλεφώνησε κάθε μέρα στο 27210-91704 σε όλες τις εκπομπές του Έμφασις 91.8 και του Life fm 88 

-Άφησε τα στοιχεία σου (όνομα και τηλέφωνο)

Και μπες στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

*Αν θέλεις να αυξήσεις τις πιθανότητες σου να είσαι ο μεγάλος τυχερός κάνε like & share στο προφίλ σου  την ανάρτηση του διαγωνισμού, που θα βρεις καρφιτσωμένη στα προφίλ των μέσων μας στο facebook.   

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Η επωνυμία «Ιωάννης Κουβελάκης» αποτελεί εγγύηση στον χώρο του κοσμήματος. Ξεκινώντας από το εργαστήριο Αργυροχρυσοχοϊας που βρίσκεται στην πλατεία της Αρχαίας Μεσσήνης το 1992, έχει πλέον εδραιωθεί στις καρδιές όσων αγαπούν το καλό κόσμημα.

Χειροποίητα κοσμήματα, σε αρμονικό συνδυασμό κλασσικών και μοντέρνων γραμμών, εμπνευσμένα από την αρχαία ελληνική και βυζαντινή τέχνη της αργυροχρυσοχοϊας συναντούν δημιουργίες σε χρυσό και ασήμι, μοντέρνα κοσμήματα από λευκόχρυσο, και ωρολόγια, που χαρίζουν τη μοναδική τους λάμψη και το πιο ξεχωριστό ντιζάιν για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας.

Πλέον την φίρμα «Ιωάννης Κουβελάκης»  μπορούμε να την βρούμε και στην Καλαμάτα στην Αριστομένους 75, όπου βρίσκεται  το νέο σύγχρονο κατάστημα – εργαστήριο που καλύπτει όλα τα γούστα για εσάς που αγαπάτε τα κοσμήματα και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, με τιμές που πραγματικά εκπλήσσουν.

Εργαστήριο Κοσμημάτων Ιωάννης Κουβελάκης , Αριστομένους 75, Καλαμάτα. 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας  2721086583

Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Εργαστηρίου Αργυροχρυσοχοίας Ιωάννης Κουβελάκης και να δείτε την εκπληκτική ποικιλία, τα υπέροχα σχέδια και τα καταπληκτικά κοσμήματα που σας παρέχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ