Διαδικτυακά οι Βιβλιοδρομίες από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και το βιβλιοπωλείο Bookmark

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και το βιβλιοπωλείο “Bookmark” του κυρίου Λυκούργου Καρολεμέα στην οδό Αντωνοπούλου στο Κέντρο της Καλαμάτας σας προσκαλούν στις διαδικτυακές βιβλιοδρομίες με θέμα: “Βιβλία μπλεγμένα σε ιστούς”.
Με αυτή την δράση οι υπεύθυνοι των Εκπαιδευτηρίων, αλλά και το βιβλιοπωλείο Bookmark θέλουν να μας δείξουν οτι η αγάπη για τα λογοτεχνικά βιβλία δε σβήνει…Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, όμως ένα καλό βιβλίο είναι πάντα η καλύτερη συντροφιά και ο καλύτερος βοηθός για να διευρύνουμε την φαντασία μας, να ενημερωθούμε, να αποκτήσουμε γνώσεις και κριτική ικανότητα και να αποδράσουμε από την καθημερινότητα.
Για τα παιδιά δε ένα καλό βιβλίο μπορεί να αποτελέσει έναν πολύ καλό φίλο, αλλά και έναν σπουδαίο οδηγό στην διάπλαση του χαρακτήρα τους. Ειδικά λοιπόν και σε αυτούς τους περίεργους καιρούς τα παιδιά πρέπει να συσφίξουν τις σχέσεις τους με τα βιβλία και το διάβασμα. Και ένας πολύ ωραίος, δημιουργικός και διασκεδαστικός τρόπος είναι και οι Βιβλιοδρομίες. 
Η πρωτοβουλία αυτή είναι σχεδιασμένη για μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων και απευθύνεται στους μαθητές όλων των σχολείων του νομού Μεσσηνίας.
Ως προς τα βραβεία  νικητές θα αναδειχθούν οι τρεις πρώτοι από κάθε τάξη και από αυτούς ο πρώτος θα πάρει μια δώροεπιταγή και ένα βιβλίο από επιλεγμένες εκδόσεις, και ο δεύτερος και ο τρίτος ένα βιβλίο από επιλεγμένες εκδόσεις, όλα προσφορά του βιβλιοπωλείου Bookmark Καρολεμέας Λυκούργος στον πεζόδρομο Αντωνοπούλου 12 στην Κεντρική πλατεία. 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν
-με την κυρία Γεωργία Πουλοπούλου στο τηλέφωνο 27210 92022, καθώς και
-με το Βιβλιοπωλείο “Bookmark” (Πεζόδρομος Αντωνοπούλου 12) στο τηλέφωνο 27210 21100
ή να επισκεφθούν τις σελίδες των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά και του Bookmark στο Facebook και την επίσημη σελίδα των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.  
Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το φυλλάδιο των Βιβλιοδρομιών κάνοντας κλικ εδώ!

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ