Στενεύει ο κλοιός για τον Λιγνάδη: Νέος μάρτυρας καταγγέλλει και για αλκοόλ και ναρκωτικά

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ακόμη ένας μάρτυρας κατέθεσε στον εισαγγελέα το βράδυ της Παρασκευής εις βάρος του, επιβεβαιώνοντας μέρος των καταγγελιών του 25χρονου σήμερά θύματός του, ότι τον βίασε σε ηλικία 14 ετών το 2010.

Είχε προηγηθεί και η κατάθεση μιας γυναίκας που φέρεται να έχει γνώση σημαντικών πληροφοριών σχετικών με την υπόθεση,

Πρόκειται για τον μάρτυρα που επικαλείται στη μήνυση του ο 25χρονος, το δεύτερο πρόσωπο που έχει μηνύσει τον σκηνοθέτη, καθώς αναφέρει ότι ήταν στην παρέα των παιδιών στα οποία ο Δημήτρης Λιγνάδης έκανε ανήθικες προτάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο μάρτυρας υποστήριξε ότι είχε βρεθεί στο σπίτι του σκηνοθέτη, μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους φίλους τους και ότι εκεί ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες προτείνοντας τους στην συνέχεια να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

Ο μάρτυρας φαίνεται να είπε στον Εισαγγελέα πως όλη η παρέα εκείνη την φορά έφυγαν αμέσως από το σπίτι και ότι ο ίδιος δεν πήγε ποτέ ξανά.

Μια δήλωση του Δημήτρη Λιγνάδη στο παρελθόν , που δημοσιεύει τα ”ΝΕΑ” , δείχνει ότι δεν δόθηκε βάση και δεν πήρε διάσταση εκείνη τη στιγμή. Τώρα όμως μετά και τις  επώνυμες καταγγελίες  και καταθέσεις  στη Δικαιοσύνη σε βάρος του, οι δηλώσεις του προκαλούν αίσθηση

Είχε πει τότε ο Λιγνάδης:

«Είμαι εθισμένος στο σεξ. Και το θεωρούσα απολύτως φυσιολογικό. Μέχρι που με πληροφόρησαν ότι δεν είναι ακριβώς έτσι για όλους. Δεν είναι τόσο η πράξη αυτή καθαυτή, όσο η ερωτική πορεία προς αυτήν. Το σεξ λοιπόν είναι βασικό στοιχείο στη ζωή μου».

Επειτα από χρόνια, όμως, ο Δημήτρης Λιγνάδης βρέθηκε καλεσμένος στο Γρηγόρη Αρναούρογλου και όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό που είχε πει έκανε την ακόλουθη εξήγηση:

«Προφανώς δεν θα το ανέφερα και έτσι γιατί όταν το ακούω κι έτσι μου φαίνεται πολύ βλακεία. Όπως το ακούω έτσι, λέω «ποπο! είπα εγώ τέτοιο πράγμα;» Ακόμα και αν συνέβαινε, βγήκα και το είπα; Μπορεί όμως. Όχι εθισμό στο σεξ.

Νομίζω ότι όπως σε όλο τον κόσμο, μου αρέσει πάρα πολύ. Το σεξ είναι ένα από τα ωραιότερα πράγματα στον κόσμο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακούω κάποιον να λέει «έχω εθισμό». Δεν μπορώ να πω ότι έχω εθισμό στο σεξ, αλλά είναι ένα πράγμα που μου αρέσει πάρα πολύ. Αν είμαι εξαίρεση, πείτε το μου. Δεν έχει υπάρξει φάση που να μην ήθελα καθόλου. Όταν είμαι πολύ πιεσμένος ίσως, αλλά όχι , πάντα. Τι να πω ρε παιδιά καταδικάστε με. Το εθισμός είναι λίγο περίεργο» είπε ο Δημήτρης Λιγνάδης αμήχανα.

Στοχευμένες νομοθετικές πρωτοβουλίες εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr , η κυβέρνηση με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη. Άμεσα αναμένεται να θεσπιστεί ένα νέο (απαραίτητο) πλαίσιο δεοντολογίας στον καλλιτεχνικό χώρο και στον χώρο του Αθλητισμού. Αυτό θα γίνει μέσω συγκεκριμένων αλλαγών στην νομοθεσία προκειμένου στο μέλλον να αποφευχθούν όσο το δυνατόν φαινόμενα Λιγνάδη.  Παράλληλα, εξετάζεται ιδιαιτέρως το θέμα των ανηλίκων, καθώς ένας ανήλικος δυσκολεύεται να απευθυνθεί στις αρμόδιες Αρχές. 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ