Σάμος: Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος συνοριοφύλακας

Βαρύ πένθος στη Σάμο καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ένας 21χρονος συνοριοφύλακας.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην παραλιακή οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Σάμου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Σάμου, ο 21χρονος επέβαινε στο όχημα μαζί με έναν 20χρονο, έναν 21χρονο και μία 20χρονη, όταν κάτω αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Οι επιβαίνοντες διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός 21χρονου. Ο νεαρός που έχασε τη ζωή του ήταν συνοριοφύλακας και εθελοντής πυροσβέστης και ήταν γιος του Προέδρου της Κοινότητας Βαθέος.

Για την τραγωδία εξέδωσε ανακοίνωση ο δήμος Ανατολικής Σάμου στην οποί αναφέρονται τα εξής:

“Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της Κοινότητας Βαθέος κ. Σταμάτη Σεϊρλη και στην οικογένειά του για τον άδικο χαμό του υιού τους Ραφαήλ, Συνοριοφύλακα και Εθελοντή Πυροσβέστη του Δήμου μας, ο οποίος βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή βοήθειας και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο”.

Με μήνυμα στο facebook αποχαιρετά τον 21χρονο, ο Σύλλογος Εθελοντών Πυροσβεστών Πυθαγορείου στο οποία αναφέρεται:

“Να μας προσέχεις όλους από εκεί ψηλά συνάδελφε.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου Σταμάτη.

Η σκέψη μας μαζί σας…”

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου.

“Δυστυχώς για ακόμα μια φορά, η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας βυθίστηκε στο πένθος, θρηνώντας για τον άδικο και πρόωρο χαμό του 21χρονου Συνοριακού Φύλακα, ο οποίος είχε ενταχθεί στους κόλπους της, με την προ ολίγων μηνών πρόσληψή του.

Ένας νέος άνθρωπος, με όρεξη να προσφέρει στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, θύμα στον βωμό της ασφάλτου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου,εκφράζει την βαθιά του οδύνη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ