Ο μεγάλος γιος του Michael Jackson έγινε 24 ετών και έχει αλλάξει πολύ

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις φωτογραφίες του, αλλά ακόμα στο μυαλό μας είναι εκείνο το μωρό στα βίντεο.

Ο Michael Jackson είναι μία σπουδαία προσωπικότητα στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Ο χώρος του τραγουδιού έχει επηρεαστεί σημαντικά από την παρουσία και το ταλέντο του και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται ακόμα και από αυτούς που δε δηλώνουν ένθερμοι φανς του.

Ο τραγουδιστής, όμως, άφησε την τελευταία του πνοή στις 25 Ιουνίου του 2009, αφήνοντας πίσω του μία κληρονομιά αλλά και παιδιά του. Ο μεγάλος του γιος, Prince Michael Jackson ή απλά Prince, σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 24 ετών.

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ορισμένες φορές, όπως αυτή, ότι τα χρόνια περνάνε τόσο γρήγορα και το παιδάκι που θυμόμαστε μωράκι στην αγκαλιά του διάσημου μπαμπά του, έχει πια μεγαλώσει και είναι ολόκληρος άντρας.

Όταν ο μπαμπάς του πέθανε, εκείνος ήταν μόλις 12 ετών ενώ είναι ο μεγάλος αδερφός της 22χρονης Paris Jackson και του 18χρονου Prince «Blanket» Jackson. Τα πρώτα χρόνια του θανάτου του μπαμπά τους, τα παιδιά κρατήθηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σιγά-σιγά άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Με αφορμή, λοιπόν, τα 24α γενέθλιά του, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery μερικές από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον λογαριασμό του και θα απορήσεις με το πόσο έχει μεγαλώσει.

https://www.queen.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ