Νίκος Ψαράς: Αντέδρασα όπως μπορούσα την στιγμή του περιστατικού με την Ζέτα Δούκα

Στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Νίκος Ψαρράς το μεσημέρι της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού και την τηλεοπτική της παρέα. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για την σεζόν που συνεργάστηκε θεατρικά με την καλή του φίλη σήμερα, Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη.

Ειδικότερα, ο Νίκος Ψαρράς ανέφερε χαρακτηριστικά πως «εγώ είμαι εμπλεκόμενος σε πολλά πράγματα. Κατ’ αρχάς στην πρώτη καταγγελία που έγινε από την Ζέτα Δούκα είμαι αυτόπτης μάρτυρας. Ο λόγος που δεν μίλησα και δεν μπορώ και τώρα να μιλήσω, είναι επειδή μπορεί να υπάρχει μια δίκη. Οφείλω σε αυτή τη δίκη να είμαι αληθινός, να πω την αλήθεια».

«Θα πρέπει αν γίνει να πω την αλήθεια, για αυτό και τώρα δεν μπορώ να πω τίποτα και πρέπει να είμαι φειδωλός. Ότι ακριβώς συνέβη όλη εκείνη την χρονιά που βιώσαμε. Το θέμα είναι πως είτε είναι σωματική βία, είτε σε απειλούν, θα πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής. «Ήμουν παρών και στη στιγμή που περιέγραψε η Ζέτα Δούκα. Αντέδρασα σε ότι κι αν συνέβη, θα μου επιτρέψετε όμως να μην πω πολλές λεπτομέρειες. Αντέδρασα όπως θα αντιδρούσα και αυτή τη στιγμή αν έβλεπα εσένα (προς τον Κώστα Τσουρό) και τη Ναταλία να μαλώνετε. Το ίδιο θα έκανα και εδώ αν ήμασταν στον αέρα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά εκείνη που διανύαμε ούτως ή άλλως τότε».

«Από τη μία στεναχωριέμαι αλλά από την άλλη χαίρομαι γιατί μετά σε αυτή την μεγάλη παύση που έχουμε από το θέατρο, όταν θα ξανανοίξουν τα θέατρα, θα πάμε σε ένα καλύτερο χώρο. Το πιστεύω αυτό» τόνισε με σαφήνεια, σε άλλο σημείο, ο Νίκος Ψαρράς.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ