Κούγιας σε Καινούργιου: Δεν υπάρχει ούτε παιδεραστία, ούτε παιδοφιλία. Της έκλεισε το τηλέφωνο

Είναι μια υπόθεση που δεν υπάρχει ούτε παιδεραστία, ούτε παιδοφιλία. Για αυτό είμαι συνήγορος. Δεν υπάρχει τίποτα
Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας  στην εκπομπή Ευτυχείτε αρνήθηκε ότι υπάρχει οποιοδήποτε αδίκημα και λίγο μετά την πρώτη ερώτηση της παρουσιάστριας, έκλεισε το τηλέφωνο λέγοντας ότι «Θα πρέπει να γυρίσω στο δικαστήριο, χάρηκα πολύ»
Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε για τη δήλωση που είχε κάνει ότι δεν θα αναλάμβανε υποθέσεις με παιδεραστία.

«Είναι μια υπόθεση που δεν υπάρχει ούτε παιδεραστία, ούτε παιδοφιλία. Για αυτό είμαι συνήγορος. Δεν υπάρχει τίποτα» είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Η παρουσιάστρια προσπάθησε να του κάνει μερικές ερωτήσεις ακόμη, όμως ο Αλέξης Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο. «Θα πρέπει να γυρίσω στο δικαστήριο, χάρηκα πολύ» είπε χαρακτηριστικά.

Τότε η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη.

«Πάω να σας κάνω μια πολύ ευγενική ερώτηση, με ευγενικό τρόπο, ούτε σας προσβάλλω ούτε τίποτα. Το έκλεισε επειδή τον ρώτησα; Αν είναι δυνατόν! Μα πείτε μου! Μιλάω με τον πιο ευγενικό τρόπο, κάνω τη πιο φυσιολογική ερώτηση και μου κλείνει το τηλεφωνο. Δεν μπορώ να καταλάβω! Πώς δεν έχει παιδεραστία κ. Κούγια; Πώς δεν έχει παιδοφιλία; Το είπε η κατάθεση, 14χρονα αγόρια ήταν. Για χαζούς μας περνάει; Μίλησα με τον πιο ευγενικό τρόπο» είπε.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ