Κατερίνα Λάσπα: Ένας τόλμησε και τον έκανα ασήκωτο

Η πρώην παρουσιάστρια και νυν επιχειρηματίας Κατερίνα Λάσπα βρέθηκε στην Ναταλία Γερμανού και μίλησε για το θέμα των ημερών, για την πορεία της στην τηλεόραση, τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχθεί αλλά και το ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενοχλήσης.

Μου συνέβη να μουν την πέσει κάποιος κατευθείαν σε κλειστό γραφείο αλλά τον έκανα ασήκωτο. Και επειδή γνώριζα και τη γυναίκα του απορώ τι της είπε. Από ό,τι ενημερώθηκα από το περιβάλλον έγινε μετά πιο προσεκτικός και καλύτερος άνθρωπος

Στην καριέρα της παραδέχεται ότι έχει φάει «μόνο τρικλοποδιές». Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να ανακόψουν την επιτυχία της ενώ στο πλαίσιο των επίκαιρων συζητήσεων εξήγησε πως δεν άφησε ποτέ περιθώριο να την πλησιάσει κάποιος με θέση κύρους κι αυτό φύσει χαρακτήρα.

«Μόνο τρικλοποδιές έχω φάει αλλά υπάρχουν 4-5 άνθρωποι που βρέθηκαν στον δρόμο μου. Είναι το physique μου τέτοιο που ευθέως και απευθείας δεν θα έμπαινε κι ο πιο άθλιος και χυδαίος που θέλει να χρησιμοποιήσει τη θέση του και την επιρροή του απέναντί μου».

Ένας όμως τόλμησε να κάνει απρεπή κίνηση αλλά τον έβαλε στη θέση του.

«Ο ανόητος, ο άρρωστος, ο χυδαίος κι ειδικά όταν αυτό συνοδεύεται από μία θέση επιρροής, εξουσίας και δύναμης που νομίζει ότι μπορεί αν το χρησιμοποιήσει επιπλέον, λειτουργεί όπως λειτουργεί. Τα παιδιά που τους συμβαίνει δεν πρέπει αν κουβαλούν την ενοχή γιατί σε εμένα», πρόσθεσε η Κατερίνα Λάσπα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ