Η Ρίτα Όρα έχασε πάνω από 300.000 στα social media επειδή έσπασε την καραντίνα

Μεγάλο πλήγμα όσων αφορά την παρουσία της στα social media φαίνεται πως δέχτηκε η Ρίτα Όρα επειδή παραβίασε, όχι μόνο μία φορά τα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τη Sun, η 30χρονη τραγουδίστρια έχει χάσει πάνω από 300.000 ακολούθους, αφού «έσπασε» την καραντίνα για λόγους αναψυχής.

Το πρώτο «ατόπημα» της Ρίτα Όρα ήταν όταν τον Απρίλιο ταξίδεψε 150 μίλια από το σπίτι της στο Λονδίνο, προκειμένου να περάσει την καραντίνα με τους φίλους της σε ένα ενοικιαζόμενο κατάλυμα.

Το δεύτερο lockdown, τον Νοέμβριο, φαίνεται να ήταν ακόμη πιο… σκανδαλώδες για τη Ρίτα Όρα, καθώς, σύμφωνα με τη Sun, αποφάσισε να κάνει ένα μυστικό πάρτι γενεθλίων για να γιορτάσει τα 30ά της γενέθλια, έχοντας καλέσει, μάλιστα, 30 άτομα.

Τον επόμενο μήνα, αποκαλύφθηκε, ωστόσο, ότι η 30χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια είχε παραβεί για ακόμη μια φορά την καραντίνα, όχι μόνο με το περίφημο πάρτι των 30ών γενεθλίων της το βράδυ του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου στο εστιατόριο Casa Cruz στο Νότινγκ Χιλ στο Λονδίνο, αλλά και λίγες μέρες νωρίτερα ξανά, αγνοώντας την καραντίνα.

Η Ρίτα Όρα ταξίδεψε στην Αίγυπτο, έναντι 6ψήφιας αμοιβής, στις 21 Νοεμβρίου για να εμφανιστεί σε εταιρική εκδήλωση για ιδιωτική εταιρεία, στο πολυτελές W Hotel του Καΐρου.

Σε όλες τις περιπτώσεις η τραγουδίστρια απολογήθηκε, όμως δεν φαίνεται να κάλυψε αρκετούς θαυμαστές της, οι οποίοι αποφάσισαν να την εγκαταλείψουν.

https://www.newsbeast.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ