Η απάντηση της ΕΡΤ για την Ικαρία: Δεν υπήρξε λογοκρισία -Ιδού τα ντοκουμέντα

Απάντηση στους υπαινιγμούς που διακινούνται στο διαδίκτυο για δήθεν «απαγόρευση» της μετάδοσης φωτογραφιών από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία, δίνει με ανάρτησή του ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ Φώτης Καφαράκης.

Επισυνάπτει μάλιστα, όπως λέει, «την επίμαχη φωτογραφία που τάχα κόπηκε από την ΕΡΤ, όπως μεταδόθηκε χθες στο μεσημβρινό δελτίο στις 12.00, στις 15.00 το μεσημέρι -στο οποίο προβλήθηκε και το βίντεο-, αλλά και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21.00».

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει ότι:

“Ως γενικός διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ οφείλω μια απάντηση στους υπαινιγμούς που διακινούνται στο διαδίκτυο με ένα ανυπόγραφο χαρτί για δήθεν «απαγόρευση» της μετάδοσης φωτογραφιών από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Ιδού, λοιπόν, η επίμαχη φωτογραφία που τάχα κόπηκε από την ΕΡΤ, όπως μεταδόθηκε χθες στο μεσημβρινό δελτίο στις 12:00, στις 15:00 -στο οποίο προβλήθηκε και το βίντεο-, αλλά και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21:00.

Σημειώνω παρεμπιπτόντως ότι η ΕΡΤ ήταν από τα ελάχιστα κανάλια που πρόλαβαν και μετέδωσαν την είδηση, ήδη από το Σάββατο το βράδυ στις 9″.

Ηλιόπουλος: Περιμένουμε απαντήσεις από τον Μητσοτάκη για τη λογοκρισία στην ΕΡΤ

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ