Δέσποινα Ολυμπίου: Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση ανήλικη αλλά ο θύτης δεν ζει

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί σε μικρή ηλικία κι είχε πρόσφατα αποκαλύψει μίλησε, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Ολυμπίου στην εκπομπή Σου Κου Family. 

«Να λάβουμε υπ’ όψιν ότι την εποχή που ήμουν έφηβη, δεν υπήρχε αυτή η πληροφορία. Τώρα έχεις εγκυκλοπαίδεια στα χέρια σου. Όταν σου συμβεί κάτι σε ηλικία που είσαι άπειρη. Δύο φορές και την πρώτη φορά ήμουν ανήλικη… Χαίρομαι πολύ που έχουν βγει να μιλήσουν για να ξέρουν τα νέα παιδιά τα δικαιώματά τους. Σεξουαλική παρενόχληση είναι κι ένας επιδειξίας που μου έτυχε κι αυτό. Δεν είπα το όνομα γιατί είπα που να το σκαλίσω τώρα, ποιος θα με πιστέψει. Το ανέλυσα μόνη μου, το χώνεψα και πήγα παρακάτω», ανέφερε η τραγουδίστρια. 

Σε ερώτηση των παρουσιαστών αν σκοπεύει να αναφερθεί στο πρόσωπό αυτό σε περίπτωση που καταγγελθεί από άλλο απάντησε: «Αν το πει κάποιος ο άλλος θα προσθέσω και το δικό μου στη λίστα αλλά αυτό το άτομο δεν είναι εν ζωή. Αυτός που το κάνει, δεν το κάνει σε όλους. Το κάνει σε στιγμή αδυναμίας. Το δικαιολόγησα. Όταν έχεις μια πορεία χρόνων, μαζί με αυτά προστίθενται κι άλλες κακές εμπειρίες». 

http://www.topontiki.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ