Βάνα Μπάρμπα: Η απίστευτη αποκάλυψη για την σχέση της με τον Γκλέτσο!

Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε νέα συνέντευξη και μίλησε για τις καταγγελίες που γίνονται αυτές τις μέρες στον χώρο της showbiz, τις προτάσεις που είχε δεχτεί στο παρελθόν για συνεργασία από την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ αποκάλυψε και πόσο καιρό ήταν σε σχέση με τον Απόστολο Γκλέτσο.

«Δε θυμάμαι αν ερωτευόμουν συναδέλφους. Αγαπούσα τους συναδέλφους γιατί έπρεπε να είμαστε ένα. Με τον Αποστόλη είχαμε κάτι φευγαλέο αλλά δεν ταιριάζαμε. Η Ρούλα Κορομηλά, μας είχε ενώσει στο “Μπράβο”. Ήμασταν και οι δυο εκρηκτικοί και σκοτωνόμασταν. Είχαμε σχέση δύο εβδομάδων. Εγώ είμαι εναντίων του γάμου, είμαι υπέρ της συμβίωσης. Επίσης, είμαι εναντίων να μεγαλώνει μια γυναίκα μόνη της με ένα παιδί. Εγώ έκανα λάθος και το πλήρωσα», είπε η ηθοποιός στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται».

Η τοποθέτηση της Βάνας Μπάρμπα για τις καταγγελίες στο θέατρο: «Είναι πολύ δυσάρεστη αυτή η κατάσταση, η θετική πλευρά είναι ότι ο κόσμος μιλάει. Τα κορίτσια δεν έχουν φόβο. Το αρνητικό της κατάστασης είναι ότι λοιδορούνται άνθρωποι μέσα στο χώρο που δεν ξέρουμε κατά πόσο φταίνε. Με ενοχλεί ότι μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει ένα μεγάλο τηλεδικαστήριο από τον κόσμο και ίσως αύριο να είμαστε και εμείς θύματα. Δεν αμφισβητώ κορίτσια που βγήκαν, αλλά μήπως αυτό το κίνημα παίρνει μπάλα και άλλους ανθρώπους που ίσως το φταίξιμο να μην είναι τόσο τεράστιο όσο λένε. Έχεις μεγάλο βάρος αυτό. Εγώ ρωτάω; Ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια; Εγώ ρωτώ κατά πόσο υπάρχει; Αυτή είναι δουλειά των ελληνικών δικαστηρίων. Αν αποφανθεί ότι η ευθύνη τους είναι τεράστια και έχουν τραυματίσει ανθρώπους ψυχικά, δεν το συζητήσω σωματικά, να τους αφαιρεθεί η άδεια, να μην ανέβουν ξανά στο σανίδι και να τους ξεφτιλίσουμε.

Εγώ είμαι με τη γυναίκα, με τα κορίτσια… Τώρα, γιατί η κοινωνία τώρα δέχεται τη φωνή ίσως παλιά να μην τη δέχονταν. Έμενα μου συνέβησαν ελαφρά πράγματα. Έχουν ακουστεί πολλά για μένα και ψέματα πολλές φορές. Είμαι ένας χορτάτος άνθρωπος. Μου λείπει το θέατρο πολύ και θα ήθελα να ξανακάνω σινεμά».

Για τις προτάσεις συνεργασίας από τη σπουδαία Αλίκη Βουγιουκλάκη, που ήταν το είδωλό της η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Προσπαθώ να πείσω τον Γκλέτσο να κάνουμε θέατρο αλλά με τον Γκλέτσο θα σκοτωθούμε. Η δικιά μου γενιά ήμασταν μια παρέα. Υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ μας. Ο Στράτος με τον Αποστόλη σκοτώνοντας αλλά με αγάπη, πάντα ο ένας σεβόταν τον άλλον. Με τον Στράτο δεν είχαμε ανταγωνισμό. Ο Στράτος πάντα ήθελε να είναι μπροστά. Εγώ ποτέ δεν ήμουν πολύ φιλόδοξη και γι’ αυτό έχασα ευκαιρίες. Ερχόταν η Αλίκη με προτάσεις και εγώ ντρεπόμουν έλεγα “πως θα παίξω εγώ με το είδωλό μου”. Ήταν τρομερό. Μου έλεγε η Αλίκη να παίξουμε μαζί και ντρεπόμουν. Εγώ με την Αλίκη; Έτρεμα…».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ