Άγριες Μέλισσες: Χωρίζει η Δρόσω με τον Κωνσταντή. Ασημίνα και Νικηφόρος φεύγουν

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω και αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή και το μέλλον τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV24 τα πάνω-κάτω θα έρθουν και αυτή την εβδομάδα στη ζωή της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως, καθώς η καθεμία θα πρέπει να πάρει σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή της, άλλες ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες.

Ξεκίνησαν οι τρεις τους ενωμένες και αγαπημένες, αλλά η μοίρα τούς έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο! Από τη μέρα που ο πατέρας τους Γιώργης Σταμίρης δολοφονήθηκε από τον Σέργιο (κάτι το οποίο εκείνες δεν γνωρίζουν), η ζωή τους άλλαξε άρδην και μόνο άσχημα πράγματα τους συμβαίνουν!

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν έχουν και τις καλές τους στιγμές, αλλά εκεί που πάνε να χαρούν και δείχνουν πως όλα κυλάνε ομαλά, κάτι κακό συμβαίνει και ρίχνονται ξανά στη δυστυχία! Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω και αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή και το μέλλον τους, κυρίως σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή! Ας δούμε πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις τους με τους Λάμπρο, Νικηφόρο και Κωνσταντή.

Από τα πρώτα επεισόδια της σειράς, ο Κωνσταντής δεν είχε κρύψει…

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ