Ξεχωριστή και “παιχνιδιάρικη” πελατεία για «La Casa del Caffe», Αριστομένους 79 στην Καλαμάτα

Η εικόνα ενός μαγαζιού με άδεια τραπέζια και καρέκλες είναι μια εικόνα στενάχωρη, ειδικά τις ημέρες των γιορτών, κατά τις οποίες άλλοτε τα καταστήματα έσφυζαν από κόσμο και πελάτες.

Αυτό λοιπόν σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι του  «La Casa del Caffe» στην Καλαμάτα, Αριστομένους 79 και αποφάσισαν και να γεμίσουν τα άδεια τραπεζοκαθίσματα τους , χωρίς όμως να μην παρανομήσουν, καθώς ένα από τα βασικά μέτρα του lockdown είναι η απαγόρευση καθήμενων πελατών εντός του καταστήματος και στους εξωτερικούς του χώρους.

Έτσι, λοιπόν, με μπόλικο χιούμορ και καλή διάθεση γέμισαν τις καρέκλες τους με κάποιους ιδιαίτερους πελάτες. Πρόκειται για λούτρινα, χνουδωτά, κουκλάκια ντυμένα μάλιστα στο κλίμα των ημερών, με σκούφους και κασκόλ.

Το αποτέλεσμα αποτελεί μια πολύ όμορφη, παιχνιδιάρικη εικόνα , που δίνει μια νότα αισιοδοξίας στην εποχή μου διανύουμε και σίγουρα είναι ένα θέαμα που τραβά τα βλέμματα και δεν περνά απαρατήρητο, καθώς είναι πολλοί αυτοί που το αποθανατίζουν και το ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Να πούμε οτι το «La Casa del Caffe» λειτουργεί κανονικά για παραγγελίες take-away και delivery.

Τα τηλέφωνα για παραγγελίες είναι  2721085500 και 2721110595

Μπορείτε επίσης να βρείτε το «La Casa del Caffe» και στο Facebook και το Instagram (@la.casadelcaffe.kalamata)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ