Demy feat. FY – «Στα Κόκκινα»: Το εντυπωσιακό music video κυκλοφορεί!

Η Demy και ο FY παρουσιάζουν μέσα από ένα εντυπωσιακό music video το ντουέτο τους «Στα Κόκκινα», που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Με πρωταγωνιστές τους δύο επιτυχημένους καλλιτέχνες, το music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, βάζει τις οθόνες «Στα Κόκκινα» με ιδιαίτερη αισθητική, ανατρεπτικές εικόνες και 70’s επιρροές, δημιουργώντας ένα άρτιο κινηματογραφικό visual.

Με το «Στα Κόκκινα», η Demy, μία από τις κορυφαίες και πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς και ο FY, ο πιο popular rapper της Ελλάδας που μετρά αλλεπάλληλα no1 hits με εκατομμύρια streams και YouTube views, κάνουν τη συνεργασία – έκπληξη της χρονιάς, ενώνοντας τους μουσικούς τους κόσμους σε ένα «φρέσκο» και ανεβαστικό track.

Το «Στα Κόκκινα», που έχει ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και στις ραδιοφωνικές συχνότητες από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, υπογράφουν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade στη μουσική και ο Νίκος Γρίτσης και ο FY στους στίχους, ενώ αποτέλεσε το theme song του Madwalk, όπου και παρουσιάστηκε πρώτη φορά σε ένα glam opening act.

CREDITS
Μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος, Arcade
Στίχοι: Νίκος Γρίτσης, FY
Σκηνοθεσία: George Mpenioudakis
Production company 667 Productions
Director of photography: Marios Delias
Stylist: Διονύσης Κολποδίνος / Χρυσάνθη Θωμάτου
make up: Μαίρη Ρόκκου
Hair-Stylist: Tom Zois

2021 PANIK RECORDS

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ