Τρεις ηθοποιοί καταγγέλλουν σκηνοθέτη για σ3ξουαλική παρενόχληση

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελιές που έρχονται στο φως για κακοποίηση. Μετά τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κώστα Σπυρόπουλο, τρεις νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί καταγγέλλουν μέσω διαδικτύου γνωστό  σκηνοθέτη για σ2ξουαλική παρενόχληση.

Ο ηθοποιός Ερρίκος Μηλιάρης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κατήγγειλε ότι σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια ακρόασης του ζήτησε να γδυθεί και να αυνανιστεί μπροστά του, ενώ η ταινία δεν είχε ούτε μία αντίστοιχη σκηνή.

Λοιπόν, γύριζε αρκετά μες στο κεφάλι μου η σκέψη και τελικά αποφάσισα να πω κι εγώ μια ιστορία μου. Στο τέλος του πρώτου έτους της σχολής μου (σε ηλικία δηλαδή 19 χρονών) πέρασα από casting για μία κινηματογραφική ταινία, στην οποία ο σκηνοθέτης παρουσιαζόταν ως εγγυητής διεθνούς επιτυχίας, παρουσιάζοντας μια ομάδα συνεργατών που πράγματι ήταν μεγάλου βεληνεκούς, και λέγοντας πως η ταινία ήταν ήδη σίγουρο πως θα πάει Κάννες και ελπίζουμε και όσκαρ και διάφορα τέτοια. Αφού τα είπε αυτά στο πρώτο δοκιμαστικό, μετά μου ζήτησε να κατεβάσω το παντελόνι μου και το εσώρουχό μου (έχοντας κάμερα να καταγράφει το δοκιμαστικό) λέγοντας πως θέλει να δει αν είμαι ας το πούμε “ακομπλεξάριστος” σαν ηθοποιός και θαρραλέος και επίσης πως έτσι κι αλλιώς ο ρόλος ήταν κάπως άγριος, με άγρια ζωή, και χρειάζονται ακραία πράγματα. Στο επόμενο δοκιμαστικό που ζήτησε να με ξανά δει, μετά από πρόβα μιας σκηνής, μου ζήτησε να αυνανιστώ μπροστά του, επί τόπου (φυσικά με κάμερα και πάλι ανοιχτή εντός του δοκιμαστικού).

Για ποιο λόγο δεν κατονομάζω τον σκηνοθέτη βέβαια αν πιστέψω ότι για κάποιο λόγο χρειάζεται θα το κάνω…..

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ τα όσα συγκλονιστικά έγραψε ο ίδιιος αλλά και πως ακίμη οι  δύο ηθοποοί κατανομάζουν τον σκηνοθέτη

 

 Νέα καταγγελία για σeξουαλική παρενόχληση από ηθοποιό – Με ακούμπησε κάτω από τα ρούχα μου

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ