Ρόδος: Του ζήτησε να χωρίσουν και ανέβασε προσωπικές τους στιγμές στο Facebook

Eνώπιον του ανακριτή θα βρεθεί αύριο ένας 18χρονος από τον Αρχάγγελο της Ρόδου.

H κύρια ανάκριση για την υπόθεση ξεκίνησε με την κατάθεση μιας 18χρονης -σήμερα- κοπέλας, πρώην συντρόφου του, που σε ηλικία 16 ετών, όντας μαθήτρια της Β’ λυκείου, διαπίστωσε ότι είπε πέσει θύμα του για λόγους αντεκδίκησης.

Ο κατηγορούμενος, που πιθανόν έδρασε στο διάστημα Νοεμβρίου 2017 ως τον Ιούλιο του 2019, φέρεται κατά την διάρκεια της σχέσης του με την συνομήλικη του να εξασφάλισε πέντε φωτογραφίες της και ένα βίντεο με ιδιαίτερες στιγμές τους τις οποίες, μετά την απόφασή της να διακόψει μαζί του, τις ανέβασε με μαζικό τρόπο σε σελίδες και ομάδες του Facebook για να την εκδικηθεί.

Η ανήλικη τότε κοπέλα υπέστη κλονισμό, απευθύνθηκε σε παιδοψυχολόγο, ενώ υπέβαλε εις βάρος του μήνυση σε περιφερειακό αστυνομικό τμήμα.

Πιο συγκεκριμένα η 18χρονη (σήμερα) είχε σχέση με τον κατηγορούμενο όταν φοιτούσε στην πρώτη τάξη λυκείου τον Οκτώβριο του 2017.

Χώρισαν σύμφωνα με τις πληροφορίες τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους και το καλοκαίρι του 2019 πληροφορήθηκε ότι είχε ανεβάσει σε ομάδα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook και είχε αποστείλει μέσω του messenger, βίντεο με ιδιαίτερες στιγμές τους καθώς και φωτογραφίες της.
Μάλιστα υπήρξε μεταξύ τους βιντεοκλήση και ο κατηγορούμενος φέρεται να αποτύπωσε με screenshot στιγμές τους.

Ο κατηγορούμενος φέρεται μάλιστα να ανέβασε τις φωτογραφίες σε τρεις ομάδες στο messenger στις οποίες συμμετέχουν άτομα από την Ρόδο. Μάλιστα η μια ομάδα παραπέμπει με την ονομασία της ευθέως σε σελίδα που περιλαμβάνει ερωτικό υλικό από την Ρόδο. Mάλιστα στις ομάδες αυτές στέλνουν φωτογραφίες χρήστες είτε για εκδίκηση είτε για να υπερηφανευτούν.

dimokratiki

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ