Ποια ριάλιτι έρχονται στην τηλεόραση το νέο έτος

Στα ριάλιτι σόου φαίνεται πως ποντάρουν για ακόμα έναν χρόνο οι τηλεοτπικοί σταθμοί, τα οποία συνεχίζουν ακάθεκτα την προέλαση και παρουσία τους στη μικρή μας οθόνη.

Έτσι, μετά τα υψηλά ποσοστά του GNTM, το Bachelor, το My Style Rocks αλλά και το αμφιλεγόμενο Big Brother, τα κανάλια ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν νέα προγράμματα αλλά και παλαιές… συνταγές.

Απολύτως επιτυχημένη είναι η συνταγή του MasterChef το οποίο θα επανέλθει μέσα από τους δέκτες του Star. Λεωνίδας Κουτσόπουλος,. Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς είναι η dream team της μικρής οθόνης και ήδη έχουν πάρει θέση για την πρώτη επίσημη. Η κριτική επιτροπή θα κληθεί να ανακαλύψει τον νέο Έλληνα MasterChef.

Μετά τη μυθοπλασία και την επιτυχία της σειράς “Άγριες Μέλισσες” ο ΑΝΤ1 χτυπά δυνατά με τη “Φάρμα”, όπου σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι παίκτες θα πρέπει, μακριά από τον πολιτισμό, να επιβιώσουν στις πιο σκληρές συνθήκες, να παλέψουν με τη φύση και να συμβιώσουν με αγνώστους, δοκιμάζοντας τα όριά τους. Η αγροτική κατοικία στην οποία θα στεγαστούν οι παίκτες βρέθηκε και θα είναι στη Μαλακάσα.

Comeback όμως θα κάνει και το Your Face Sounds Familiar με τη Μαρία Μπεκατώρου στην παρουσίαση και ένα all star καστ από προηγούμενες χρονιές. Στην κριτική επιτροπή θα βρεθούν και νέα πρόσωπα.

Μετά το Bachelor, ο Alpha φέρνει το Battle of the Couples. Το κοινό θα παρακολουθήσει 12 ζευγάρια που θα προσπαθούν να αποδείξουν ότι η αγάπη μπορεί να νικήσει. Οι συμμετέχοντες θα μένουν σε μια υπερπολυτελή βίλα και κάθε εβδομάδα θα πρέπει να αποδεικνύουν πόσο δυνατή είναι η αγάπη τους μέσα από δοκιμασίες που θα τους φτάσουν στα όριά τους. Τα γυρίσματα ξεκινούν σε μερικές εβδομάδες ενώ το casting θα αποτελείται από ζευγάρια που θέλουν να δοκιμαστούν ανεξάρτητα από τον καιρό που είναι μαζί ή αν είναι παντρεμένα.

Ο ΣΚΑΪ έκανε ποδαρικό στο πρόγραμμα του δεύτερου μισού με το “Survivor”. Μαχητές και Διάσημοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Ακολουθούν, ωστόσο, και άλλα reality προγράμματα από το κανάλι του Φαλήρου, κι ένα από από αυτά είναι το Super Makeover. Με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού στο μικροσκόπιο μπαίνουν παίκτριες που θέλουν να αλλάξουν ριζικά την εμφάνισή τους και να αφεθούν στα χέρια ειδικών. Ο make up expert Παντελής Τουτουντζής, η fashion stylist expert Έλενα Παπασταύρου, η hair stylist expert Σοφία Νομικού και η συμβουλευτική ψυχολόγος expert Μαρία Χουδαλάκη,

Στην ίδια ζώνη την απογευματινή, θα ρίξουν και το νέο μουσικό reality “House of Fame”. Πρόκειται για τη νέα εποχή του αγαπημένου Fame Story, δηλαδή για μία μουσική ακαδημία όπου επίδοξοι τραγουδιστές θα δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους με στόχο φυσικά να κατακτήσουν το έπαθλο. 

Πηγή: TΥΠΟΣ TV

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ