Άννα Βίσση: Το άλμπουμ «Αντίδοτο» επανακυκλοφορεί σε βινύλιο

Ένα συλλεκτικό κομμάτι για τους θαυμαστές της Άννας Βίσση.

Το «Αντίδοτο», ένα από τα πιο εμπορικά άλμπουμ της Άννας Βίσση και της ελληνικής δισκογραφίας, κυκλοφορεί και σε βινύλιο, ικανοποιώντας μία διαχρονική επιθυμία του κοινού.

Ο δίσκος κυκλοφόρησε το 1998 και έγινε τριπλά πλατινένιος, ενώ είναι ο πρώτος της ελληνικής δισκογραφίας που πούλησε 80.000 αντίτυπα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Συνολικά, μόνο τον καιρό της κυκλοφορίας του, οι πωλήσεις του στην Ελλάδα ξεπέρασαν τα 170.000 αντίτυπα και αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά εμπορικά άλμπουμ του διδύμου της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα.

«Γκάζι», «Σ’ Έχω Επιθυμήσει», «Ερωτευμενάκι», «Μεθυσμένη Μου Καρδιά», «Αντίδοτο», «Μαγκάβα Τουτ», «Πάλι Για Σένα», «Τελευταίος Σταθμός», «Δένομαι» και «Μου Ανήκεις», είναι μερικές από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες που περιλαμβάνει το tracklist.

Τη μουσική του άλμπουμ «Αντίδοτο» έγραψε εξ ολοκλήρου ο Νίκος Καρβέλας, καθώς και τους στίχους στα 12 από τα 14 κομμάτια που περιέχει συνολικά ο δίσκος.

Στα κομμάτια «Να Τον Αγαπάς» τους στίχους έγραψε η Ναταλία Γερμανού και στο «Πάλι Για Σένα» ο Αποστόλης Διαβολίκης. Το άλμπουμ περιέχει και το ντουέτο «Μαγκάβα Τουτ» με τον Πάρι Καραγιαννόπουλο.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ «Αντίδοτο» προέρχεται από φωτογραφία του προηγούμενου δίσκου της Άννας Βίσση, το εξίσου δημοφιλές «Τραύμα» του 1997.

Η επανέκδοση βινυλίου του δίσκου «Αντίδοτο» θα κυκλοφορήσει σε όλα τα καταστήματα από την Panik Records τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Πηγή : hit-channel.com

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ