Καταθέτουν η συγκάτοικος και ο κουμπάρος της άτυχης 38χρονης από την Κίνα

Η συγκάτοικος  και ο κουμπάρος της 38χρονης κινέζας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια βαλίτσα καταθέτουν σήμερα στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Είναι τα δύο άτομα που δήλωσαν την  εξαφάνιση  της 38χρονης γυναίκας στο Τ. Ασφαλείας Ομονοίας στις 22 Οκτωβρίου και τα οποία, με τη βοήθεια διερμηνέα, θα απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων που ίσως βοηθήσουν  τις αρχές να ρίξουν φως στην  εξιχνίαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 38χρονη υπήκοος Κίνας, είχε εξαφανιστεί στις 17 Οκτωβρίου από την περιοχή του Μεταξουργείου και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ομονοίας που είχαν αρχικά την έρευνα, είχαν εντοπίσει σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ οπτικό υλικό με το θύμα να κινείται στο κέντρο της Αθήνας, ενώ υπήρχε και μαρτυρία από ομοεθνή της πως την ημέρα της εξαφάνισης την είχε συναντήσει κοντά στην εργασία της.

Οι τρείς ομοεθνείς και συγκάτοικοι της 38χρονης, όπως είπαν αρχικά ανησύχησαν όταν άργησε να επιστρέψει στο σπίτι και ενημέρωσαν τον κουμπάρο της. Εν τούτοις, δεν ήρθαν αμέσως σε επαφή με τις ελληνικές αρχές, και δήλωσαν με καθυστέρηση 6 ημερών την εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας.

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να προκύψουν από τις μαρτυρικές καταθέσεις της συγκατοίκου και του κουμπάρου, και άλλα πρόσωπα που ήταν κοντά στο περιβάλλον της 38χρονης και τα οποία θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ