Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η εξομολόγηση για το παιδί που έχασε

Στην τελευταία εκπομπή του έτους της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μίλησε για την κινηματογραφική ζωή της, τη σχέση της με τον Σταύρο Νιάρχο και τον Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά και εκμυστηρεύτηκε ότι ήθελε να κάνει παιδί.

«Νιώθω πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και δεν λέω να ήμουν έτσι, να ήμουν τότε, δεν αναπολώ το παρελθόν, ζω το σήμερα” τόνισε στην ερώτηση πώς αισθάνεται όταν βλέπει πάνα από τις ταινίες της. Όσο για το ποιες στιγμές ξεχωρίζει από την καριέρα της, σημείωσε: “Υπάρχουν πολλές στιγμές ωραίες αλλά αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν η Αμερική γιατί εκεί έκανα καριέρα. Πήγα κοπελίτσα και με υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο και σκέφτηκα “η Μονρόε είμαι εγώ;”.

Στην Αμερική χωρίς να ξέρω να μιλάω έπαιρνα ένα τετράδιο και έγραφα λεξούλες. Θέλω διαμάντια έλεγα, θέλω μινκ. Όλο “θέλω” τους έλεγα και οι Αμερικάνοι γελούσαν. Μου έκαναν πάρα πολλά δώρα αλλά πάνω απ’ όλα ήταν η καριέρα που είχα κάνει. Κανονικά μια άλλη θα είχε μείνει στην Αμερική για πάντα. Εγώ προτίμησα να γυρίσω στην πατρίδα μου. Γιατί έφυγα με πολύ μεγάλη επιτυχία από εδώ, από τα θέατρα, από ταινίες, από τα πάντα. Δεν είχα λόγο να φύγω, αλλά κάποια στιγμή κάτι στη ζωή μου που δεν πήγε τόσο καλά, μου έκαναν την πρόταση και έφυγα”.

Ερωτώμενη για τον πιο γοητευτικό άνδρα που γνώρισε σαν προσωπικότητα είπε “Ο Ωνάσης ήταν καλύτερος από τον Νιάρχο. Ο Ωνάσης δεν ήταν φαντασμένος. Ο Νιάρχος μου έστελνε ένα κουτάκι με λίρες όταν έβγαινα. Ο Ωνάσης δεν έκανε τέτοια πράγματα. Αλλά ήταν πιο ωραίος. Έρχονταν 20 άτομα από το εξωτερικό για να με θαυμάσουν. Θα μου έστελνε λουλούδια, ήταν σαν άνθρωπος.. Χορεύαμε μου μιλούσε για την Κάλλας συνέχεια, ήταν ωραίος, ήταν απλός, πολύ απλός”.

“Ήθελα πάρα πολύ παιδί …

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ