Το Εικαστικό Εργαστήρι Ζωγραφικής και Κατασκευών “Χαρταετός” μας εύχεται καλές γιορτές

Εδώ και κάποια χρόνια στην πόλη της Καλαμάτας λειτουργεί ένας χώρος, που φέρνει τους μικρούς , αλλά και τους μεγάλους μας φίλους κοντά στην μαγεία της ζωγραφικής και τους διδάσκει τι μπορούν να δημιουργήσουν με μοναδικό μέσο την φαντασία τους και απλά καθημερινά υλικά περνώντας τον χρόνο τους εποικοδομητικά  και αποκτώντας νέους φίλους.

Πρόκειται για το  Εικαστικό Εργαστήρι Ζωγραφικής και Κατασκευών “Χαρταετός” για παιδιά από 4 ετών, με υπεύθυνο τον κύριο Απόστολο Λεωνίδα Μυλωνά. Τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του, είναι γνώστες του αντικειμένου τους, καταρτισμένοι και κυρίως άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά και θέλουν να τους μεταδώσουν την αγάπη για τα εικαστικά και να καλλιεργήσουν την φαντασία και την δημιουργικότητα τους.

Όλα τα χρόνια λειτουργίας του, ο “Χαρταετός” μας έχει συνηθίσει σε περίτεχνες διακοσμήσεις ανάλογα με την εποχή και την περίοδο. Έτσι λοιπόν και φέτος, παρ’ όλες τις αντιξοότητες που βιώνουμε, ο καθιερωμένος εορταστικός στολισμός του χαρταετού είναι γεγονός. Η καραντίνα και ο κορονοιός δεν εμπόδισε τους υπεύθυνους να βάλουν όλο τους το μεράκι και δημιουργήσουν έναν εξίσου με τις άλλες χρονιές περίτεχνο χριστουγεννιάτικο στολισμό, που τραβάει τα βλέμματα, ζωντανεύοντας το εργαστήρι των ξωτικών, τα οποία δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι όλα τα δώρα ετοιμοπαράδοτα για τους μικρούς μας φίλους.

 

Με αυτό τον τρόπο οι υπεύθυνοι του “χαρταετού” θέλουν να ευχηθούν σε όλους μας χρόνια πολλά και καλές γιορτές με υγεία, να μας στείλουν την θετική τους ενέργεια και να μας δείξουν πως ότι κι αν γίνει, θα το ξεπεράσουμε, αρκεί να πιστεύουμε στην μαγεία των Χριστουγέννων.      

Εικαστικό Εργαστήρι Ζωγραφικής και Κατασκευών “Χαρταετός” στην Καλαμάτα

Διεύθυνση:   Αριστείδου 29 (έναντι Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης)

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 2721 110337

Βρείτε τον ¨χαρταετό” και στο www.facebook.com/xartaetos

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ