Τα Παιδικά Χωριά SOS συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για ευάλωτες οικογένειες που εξυπηρετούνται στα δυο Κέντρα της Καλαμάτας

Τα Παιδικά Χωριά SOS συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τις ευάλωτες οικογένειες που εξυπηρετούνται από τα δυο Κέντρα στην πόλη της Καλαμάτας.  Αυτές τις γιορτινές μέρες όλοι μας μπορούμε να κάνουμε μια κίνηση αγάπης για όλους όσους έχουν ανάγκη.
Οι ανάγκες είναι σε τρόφιμα όπως: γάλα, όσπρια, ζυμαρικά, δημητριακά, ρύζι, σάλτσες μέλι, μαρμελάδες, αλεύρι, ζάχαρη, αλάτι,
γλυκίσματα, αλλά και  κάποια άλλα είδη πρώτης ανάγκης, όπως χαρτικά, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, απορρυπαντικά ρούχων, υγρά γενικής καθαριότητας.
 Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται καθημερινά από τις 15.00 έως και τις 20.00 για το διάστημα 16/12/2020 έως και 23/12/2020 στο χώρο του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που βρίσκεται στην οδό Καπετάν Κρόμπα 11, (έναντι Κωτσόβολου).

Στα Παιδικά Χωριά SOS δημιουργούνται οικογένειες για παιδιά σε ανάγκη. Οικογένειες που έχουν το δικό τους σπίτι, και κυρίως τη δική τους Μητέρα SOS, που φροντίζει και μεγαλώνει τα παιδιά με αγάπη και ασφάλεια. Παράλληλα , στα Παιδικά Χωριά SOS, μπροστά στην ολοένα αυξανόμενη κρίση έχουμε διευρύνει το έργο μας, δημιουργώντας Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, με στόχο να βοηθηθούν οι οικογένειες σε κρίση να σταθούν στα πόδια τους , να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τις δυσκολίες και να παραμείνουν ενωμένες, προσφέροντας συμβουλευτική, ψυχολογική υποστήριξη, μαθησιακή υποστήριξη και δημιουργική απασχόληση στα παιδιά, καθώς και υλική βοήθεια.
Τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας λειτουργούν σε 7 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, την Αλεξανδρούπολη, το Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, την Καλαμάτα, την Κομοτηνή και τον Πειραιά. Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Καλαμάτας λειτουργεί από 2009 και στόχο έχει την ενίσχυση οικογενειών που βρίσκονται σε κρίση. 
Μπορείτε να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις του Καπετάν Κρόμπα 11 στην Καλαμάτα και να το βρείτε και στο Facebook πληκτρολογώντας “Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Καλαμάτας, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος” 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ