Survivor: Ποιοι είναι οι δυνατοί παίκτες και ποιοι καβγάδισαν με το καλημέρα;

Το Survivor, το απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21.00. Οι Διάσημοι και οι Μαχητές βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και έχουν ριχτεί στην μάχη για να ανταπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες. Στο νέο κύκλο όλα ανατρέπονται καθώς η Μπλε κι η Κόκκινη ομάδα θα χρειαστούν να τα βγάλουν πέρα με ακόμα πιο απαιτητικά αγωνίσματα. Οι αναμετρήσεις για τις απαραίτητες νίκες, που θα οδηγήσουν στην επιβίωση των παικτών, αναβαθμίζονται και το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει αισθητά.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι φέτος θα υπάρχει ανατροπή με τις αποχωρήσεις στο Survivor αφού πλέον θα μπορούν να υπάρχουν υποψήφιοι και από τις δύο ομάδες. Φυσικά αυτοί που θα έχουν τον τελευταίο λόγο είναι οι τηλεθεατές, δίνοντας την θετική τους ψήφο στον αγαπημένο τους παίκτη. Βέβαια οι εντάσεις κι οι συγκρούσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μία τέτοια ιδιαίτερη συνθήκη και για αυτό θα δούμε να υπάρχει εκρηκτικό κλίμα από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Κάτια Ταραμπάνκο κι Άννα Μαρία Βέλλη θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και τα πρώτα κλάματα δεν θα αργήσουν να ξεσπάσουν.

Φέτος στην παρουσίαση θα βρίσκεται ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μας έχει προϊδεάσει για το πιο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης που έχουμε δει, αναφέροντας ότι οι παίκτες θα πρέπει να έχουν αρχηγικές τάσεις για να ξεχωρίσουν.
Οι Διάσημοι του Survivor

διαβάσε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ