Ο “δικός μας” Κωνσταντίνος Αλέξανδρος Λιανός στο τηλεπαιχνίδι “Deal”

Καλαματιανή εκπροσώπηση είχαμε σήμερα στο γνωστό και αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του Alpha, “Deal” με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Συγκεκριμένα μετά από καιρό παρουσίας κληρώθηκε να παίξει εκπροσωπώντας το Νομό Μεσσηνίας ο “δικός μας” Κωνσταντίνος Αλέξανδρος Λιανός. Δικός μας όχι μόνο επειδή είναι Καλαματιανός, αλλά περισσότερο, επειδή ο Κωνσταντίνος Αλέξανδρος αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά της οικογένειας του Enter Media Group έχοντας υπάρξει για δύο χρόνια πετυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός του Eμφασις 91.8 .  

Ο “Αντιπρόεδρος” , όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του, από όλους χαρακτηρίσθηκε ως ένα παιδί με ένα μόνιμο χαμόγελο και μια αισιόδοξη κοσμοθεωρία, παρόλο που πέρασε πολλά. Η ιστορία του καθήλωσε και συγκίνησε τους συμπαίκτες του, τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά και τους τηλεθεατές. Όπως είπε ο ίδιος σε ηλικία 3 ετών διαγνώστηκε με καρκίνο, κατάφερε όμως να τον ξεπεράσει. Στα 31 του ο καρκίνος επανήλθε αλλά και πάλι ο Κωνσταντίνος Αλέξανδρος απέδειξε πόσο μεγάλος μαχητής είναι και κατόρθωσε να τον κερδίσει για δεύτερη φορά.

Καθ’ όλη την παρουσία του στο παιχνίδι ήταν από τους πολύ αγαπημένους παίκτες, είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με όλους και έτσι η θετική ενέργεια που δέχτηκε σήμερα που ήρθε η σειρά του να αντιμετωπίσει τον τραπεζίτη ήταν αρκετή.  Μετά λοιπόν από ένα έντονο παιχνίδι με αρκετό σασπένς ο Κωνσταντίνος Αλέξανδρος ολοκλήρωσε την παρουσία του στο “Deal” κερδίζοντας 6.500 ευρώ και την αγάπη όλων, συμπαικτών και συντελεστών. Όπως δήλωσε ο ίδιος μέρος των χρημάτων θα πάει στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ