Σία Βοσκανίδου: Μετά την αποχώρηση από το Bachelor έκανε την εμπειρία της ιστορία στο Thank you next

Το βράδυ της Παρασκευής, η Αναστασία Βοσκανίδου δεν πήρε τριαντάφυλλο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο και αποχώρησε οριστικά από το The Bachelor! Η πανέμορφη Σία μπορεί να αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί, δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του reality αγάπης.

Λίγο μετά την τηλεοπτική της αποχώρηση, η μελαχρινή καλλονή επέστρεψε στα social media και έγραψε την ιστορία της στο group του Facebook Thank You Next, ένα μέρος όπου οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μοιράζονται τις εμπειρίες τους… από αποτυχημένα ραντεβού και σχέσεις!

“Ήμουν το πρώτο του ραντεβού. Με πήγε βόλτα με σκάφος, μου χάρισε ένα υπέροχο φόρεμα. Μου ετοίμασε δείπνο στην παραλία πλάι στο κύμα, με βιολιά να παίζουν μόνο για εμάς τους δύο, ενώ το φεγγάρι καθρεφτιζόταν στη θάλασσα. Χορέψαμε αγκαλιά υπό το φως των κεριών, ενώ εκεί που έσκαγε το κύμα, μας χάιδευε τα πόδια. Του τραγούδησα όσα μου έβγαζαν τα μάτια του. Το πρώτο μας φιλί ήταν τρυφερό και εκείνη τη νύχτα θα τη θυμάμαι για πάντα ως την πιο ονειρική της ζωής μου. Του ανοίχτηκα, μοιράστηκα συναισθήματα πρωτόγνωρα, τον ερωτεύτηκα αληθινά και ο έρωτάς μου με έπνιγε τόσο που δεν σταματούσα να το φωνάζω δυνατά. Το βλέμμα του μου έλεγε ότι είμαι η μία και μοναδική, παρόλο που οι πράξεις κι οι επιλογές του καμια φορά με αποπροσανατόλιζαν.

Για χάρη του τόλμησα πράγματα που φοβόμουν και επέμεινα να τον διεκδικώ παρόλο που δεν τον έχω ξανακάνει για κανέναν. Τελικά, μου έδωσε ΤΥΝ γιατί έβλεπε κι άλλες τέσσερις. Παναγιώτη, να ξέρεις πως σ’ ερωτεύτηκα, αλλά δε θα ξεχάσω ποτέ ότι με πρόδωσες γι’ αυτές. ΥΓ. Κανείς δε λέει όχι στη θεά Σία” έγραψε η Σία στην ανάρτησή της.

https://www.tlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ