Μαζωνάκης: Πώς βιώνει τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας – Το δικό του μήνυμα

Πώς βιώνει την όλη κατάσταση με την πανδημία περιέγραψε ο Γιώργος Μαζωνάκης σε δηλώσεις του στο Secret των Παραπολιτικών και έστειλε το δικό του μήνυμα για τη δύσκολη αυτή περίοδο.

“Ήταν και είναι μια χρονιά, εκτός από δύσκολη, εντελώς διαφορετική απ’ ό,τι έχουμε ζήσει μέχρι τώρα, με νέα δεδομένα. Μια παγκόσμια κρίση υγείας, που επέφερε παγκόσμια οικονομική κρίση. Θέλω να είμαι ειλικρινής ότι προσωπικά έχω βιώσει και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης πολύ δυσκολότερες περιόδους στη ζωή μου και έχω μάθει ό,τι και να συμβαίνει να το αντιμετωπίζω ως ένα άνοιγμα, ως μια αρχή και όχι ως τέλος. Δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, ό,τι και αν συμβαίνει” σημείωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης και πρόσθεσε:

“Ωστόσο, θέλω να το πω και να ακουστεί ότι ο πολιτισμός περνά δύσκολα, ίσως πιο δύσκολα από ποτέ και για πολύ μεγάλο διάστημα. Επίσης, περνάνε δύσκολα και πολλοί άλλοι συνάνθρωποί μας σε άλλους επαγγελματικούς χώρους. Ας είμαστε, λοιπόν, κοντά όσο και όπως μπορεί ο καθένας μας σε ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη”.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ